7 stvari koje nikada ne smeš da uradiš samo da ga impresioniraš! (FOTO) (GIF)
Foto: profimedia

lako osvajanje

7 stvari koje nikada ne smeš da uradiš samo da ga impresioniraš! (FOTO) (GIF)

Ako mu se ne sviđate baš takvi kakvi jeste ili vam možda postavlja ultimatume šta biste trebali da učinite da postanete vredni njega, zaboravite ga
Objavljeno:

3. Nosite puno make-upa

Razni tutorijali s make-up savetima se nalaze svuda i niste jedini koji imaju osećaj da ih ne možete izbeći. Korišćenje make-upa u nastojanju da izgledate što bolje nije nikakva novost, ali preterivanje sa slojevima i uvođenje novih tehnika koje nikada pre niste koristili samo da biste ga zadivili nije najbolje rešenje.

foto: pixabay.com

Držite se make up rutine koju inače primjenjujete i uz koju se osjećate najbolje te po kojemu ste prepoznatljivi, a u širokom luku izbjegavajte sve ono što drastično mijenja vaš izgled.

foto: giphy

4. Odreći se svojih snova

Lepa je stvar imati snove i aspiracije, posebno ako se istinski trudite da ih ostvarite. Cijeli vaš život na neki je način usmjeren na postizanje onoga što vas ispunjava, budući da se kroz čitav život nakupljaju iskustva koja vas oblikuju i koja definišu viziju onoga što želite od budućnosti.

foto: pixabay.com

Strastvena, predana osoba u svakom pogledu je i jako privlačna. Jako je mala verovatnoća da ćete pronaći osobu koja želi identične stvari kao i vi i koja vas samim time potpuno razume, ali bez obzira na to što ćete vi i vaš potencijalni partner želeti različite stvari, nikada ne biste smeli da odustanete od sopstvenih snova.

Ako je u pitanju prava osoba za vas, podržavaće vas kako god može i zna čemu god vi težili.

foto: giphy

5. Odreći se prijatelja i obitelji

U prvim danima zaljubljenosti normalno je da maksimalno puno vremena želite da provedete s partnerom, ali porodica i prijatelji su osobe iz vašeg života koje su vam apsolutna podrška u svakom trenutku i koje će uvek biti uz vas i pronaći vreme za vas šta god vam se dogodilo i bilo vam potrebno.

foto: pixabay.com

Bez obzira na sve mušice i nedostatke vaših najbližih, nikako ih ne biste smeli zanemariti samo zato što ih on ne voli baš mnogo, ili zato što očekuje da apsolutno svaki slobodan trenutak provodite s njim. Osoba kojoj je zaista stalo do vas razumijeće šta prijatelji i porodica znače u životu svakoga od nas i želeće da su i oni prisutni u vašem životu u jednakoj meri kao i on.

foto: giphy
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.