OVA 3 HOROSKOPSKA ZNAKA ĆE BITI NAJSREĆNIJA U LJUBAVI TOKOMA FEBRUARA: Na ove datume posebno treba OBRATITI PAŽNJU
Ljubav, Foto: Profimedia

astro

OVA 3 HOROSKOPSKA ZNAKA ĆE BITI NAJSREĆNIJA U LJUBAVI TOKOMA FEBRUARA: Na ove datume posebno treba OBRATITI PAŽNJU

Otkriće nove dimenzije ljubavi

Objavljeno:

Februar donosi ljubav na načine koje mnogi od nas ne očekuju. Pošto imamo toliki priliv tranzita Venere, bilo bi teško ograničiti naše čitanje na samo tri horoskopska znaka.

Ipak, mogli bismo reći da će se od svih horoskopskih znakova, ova tri definitivno uzdići iznad da dožive vrhunac ljubavi, romantike i isceljujuće energije.

Sa Venerinim trigonom sa Lilit na vrhu meseca, to znači da je kompatibilnost podignuta na nove nivoe.

Samo nekoliko dana kasnije, 7. februara, imaćemo privilegiju da doživimo Venerin kvadratni čvor, koji će izbrisati sve sumnje koje imamo u vezi sa našim romantičnim partnerima.

Istog dana, Venera u trigonu sa Uranom, što nam omogućava da zaista „idemo na to“ kada je u pitanju da budemo sami sa osobom koju volimo. Svi dugotrajni koncepti negativnosti će nestati tokom ovog vremena.

Ljubav, Par
foto: Profimedia

Venera će se 13. februara uskladiti sa Neptunom, što će nas zaključati sa našim partnerima u pogledu toga kako razmišljamo, šta cenimo i koje zajedničke snove želimo da ostvarimo zajedno.

Imamo pun mesec u Ribama da sve to zaokruži, što se uklapa u našu potrebu da budemo ranjivi i da se iskreno izrazimo bez straha od odbijanja. Pošto Merkur i Jupiter rešavaju mesec februar, ova tri horoskopska znaka će znati da su srećni, blagosloveni neopisivo i spremni za svet.

Horoskopski znaci koji su najsrećniji u ljubavi u februaru 2024:

1. Bik

Datumi i tranziti koje treba imati na umu: 7, 8, 13, 16. februar

Neka vaš raspored bude otvoren za Venerin trigon sa Lilit, Venerin kvadratni čvor, trigon Uran, Sunce i čvorovi, Venera i Neptun i Veneru u Vodoliji. Ovo su datumi i tranziti u kojima ćete videti kako vaš ljubavni život cveta i raste. Ostanite otvoreni i ranjivi i ne sumnjajte u dobru stvar kada vidite da se manifestuje pred vašim očima.

Možda ćete otkriti da ste tokom februara 2024. zaista u skladu sa ljudima oko sebe i da su vaše empatične veštine na vrhuncu svih vremena. Ovo bi ponekad moglo biti previše, ali ćete moći da koristite ovu vrstu empatije kao barometar koji vam omogućava da shvatite ozbiljno dobre vibracije koje dobijate od svog romantičnog partnera. To je mesec poštovanja; stvarno dobijate ono što žele da im se da, i to je tako dobro.

Postoji mnogo energije Venere koja podržava vašu želju da se romantično izrazite. Februar vas vraća na ono dobro mesto gde su problemi koje ste ranije imali sa svojim partnerom sada konačno rešeni.

Trebalo je neko vreme da se stigne ovde, ali februar vam omogućava da se osećate kao da ostatak godine pokazuje nadu i obećanje. Tokom februara se osećate dobro jer niste osoba koja sebi dozvoljava da padne u očaj. Izbegavajte negativno i poštujte pozitivno. Blistajte!

2. Blizanci

Datumi i tranziti koje treba imati na umu: 5, 10, 29. februar

Ovo je veliki mesec za vas u smislu energije ljubavi, i videćete da osećate malo više ljubaznosti nego inače. Pogledajte tranzite koji se nalaze na ove datume za ohrabrenje, unutrašnju snagu, divlju ljubav i dugoročne garancije ljubavi i romantike. Sreća vam dolazi tokom Merkur-Neptuna, Venere u trigonu Lilit, Merkura u Vodoliji, Merkura u kvadratu Jupitera i Merkura-Jupitera.

Horoskop
foto: Gaurav Kumar / Panthermedia / Profimedia

Ne vraćate se osobi koja ste nekada bili, i dok svi mi s vremena na vreme dobijamo drugu šansu, svoju drugu šansu primenjujete na to kako sebe doživljavate. Želite da budete bolja osoba i želite da budete u mogućnosti da pokažete osobi koju volite da ste zaista na visini zadatka. Gledate na svog partnera sa ljubavlju i pažnjom, uglavnom zato što shvatate da su oni imali posla sa vama, a niste uvek bili tolika nagrada.

Tu ga uključite i počnete iznova. Ako je nagrada ono što želite, onda ćete osvojiti olimpijsko zlato u februaru, jer, Blizanci, sve što ste zaista želeli bila je šansa da zablistate.

Šta god da vas je sputavalo, sada vam je oprošteno i uklonjeno. Više ste nego spremni da budete ljubavni romantični partner kakav ste oduvek verovali da jeste. Sada ste skrenuli sa puta i sve to radite za osobu koju volite - i ona to zna.

3. Devica

Datumi i tranziti koje treba imati na umu: 7, 9, 17, 22. februar

Znate da volite da radite sve na svoj način, pa ako se pretvaranje vašeg ljubavnog života u nešto spektakularno dešava prema vašim hirovima, onda je to jednostavno tako. Očekujte zanimljive romantične događaje tokom Venerinog trigona Lilit, Venerinog kvadratnog čvora, Mladog Meseca u Vodoliji, Merkura u kvadratu Urana i Venere u konjunkciji sa Marsom.

Dragocena je osoba koja vas voli i brine o vama. Toliko ste spremni da promenite svoju rutinu da će možda biti teško pratiti vas kada dobijete zamah.

Snažni ste i jake volje, i sada kada se osećate zdravim i sposobnim da preskočite visoke zgrade u jednom skoku, videćete da vaš partner veoma podržava vaše novo otkriveno samopouzdanje.

Samo to: samopouzdanje. Ovog meseca ćete se dosta lečiti, što znači da ćete stvoriti nove aršine za sebe da radite.

Želite da se boja vrati u svoj život. Želite da se prema svojim partnerima ponašate kao da su bogovi, i želite da vas vide kao blistavu dugu lepote i svetlosti. Iako je sve ovo vrhunska otrcanost, šta vredi život ako ne možemo biti otrcani s vremena na vreme? Vi ste jedno sa idejom o sreći, i to zaista pokazuje Devicu, piše YourTango.

Bonus video:

02:28

PRIPREMA LIGNJI NA MORNARSKI NAČIN! Kulinarski šou Majke i snajke objedinjuju znanje i dobru zabavu: Ne propustite OVAJ recept

(Espreso/24sedam/Prenosi A.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.