5 načina kako da se opet ludo zaljubite jedno u drugo! (FOTO) (GIF)
Foto: pixabay.com

nekadašnje iskre u vezi

5 načina kako da se opet ludo zaljubite jedno u drugo! (FOTO) (GIF)

Češće dodirivanje nego inače svakako može pomoći pri stvaranju ponovne iskre u vašoj vezi, držanje za ruke ili poljubac u obraz zaista puno znače
Objavljeno: 09:38h

S ovim frajerima žene žele seks, ali ne i nešto ozbiljnije! (FOTO) (GIF)

Svaka veza ima svoje uspone i padove, a kada zagusti, padovi se zaređaju i ljubav se malo priguši, to ne znači da odmah treba dići ruke i odustati. Baš suprotno, tada je pravi trenutak da poradite na svojoj vezi i da ponovno zaiskrite romansu i probudite osećanja.

Da bi romantika preživela važno je davati komplimente partneru, pa mu i reći koje to stvari volite i obožavate kod njega.

foto: giphy

5 načina kako da se opet ludo zaljubite jedno u drugo!

1. Češće dodirivanje

Fizički dodir je važan faktor u uspostavljanju bliskosti. Ali, neretko se njegova važnost zanemaruje. Češće dodirivanje nego inače svakako može pomoći pri stvaranju ponovne iskre u vašoj vezi.

foto: profimedia

Ali, to ne znači da treba da preterujete. Ponekad su i suptilni znakovi privrženosti dovoljni i mogu učiniti razliku. Držanje za ruke ili poljubac u obraz puno znače.

foto: giphy

2. Planiranje zajedničkog vremena

Nemojte misliti da romantika sama od sebe nastane. Kao i za većinu stvari u životu, i u dobru vezu treba uložiti trud i rad. U ovome slučaju reč je izdvajanju vremena za vašeg partnera.

foto: profimedia

Zbog porodičnog života i poslovnih obveza često zaboravite na romantiku, ali njena važnost je velika za održavanje zdrave veze. Stoga isplanirajte nekoliko puta mesečno vreme koje će biti samo za vas i vašeg partnera poput odlaska u bioskop, na koncert ili zajedničkog kuvanja večere.

foto: giphy
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.