Da li te stvarno voli? Ove 3 stvari će ti to konačno otkriti! (FOTO) (GIF)
Foto: profimedia

ljubavne dileme

Da li te stvarno voli? Ove 3 stvari će ti to konačno otkriti! (FOTO) (GIF)

Ako ste se ikada zapitali kolika je njegova ljubav i da li vas stvarno baš toliko voli, ove stvari će vam to reći same
Objavljeno:

Koliko se dobro ljubiš? Šta oblik usana govori o tebi? (FOTO) (GIF)

Uspešan ljubavni odnos uvek zahteva kompromis. Ako želite da vam veza traje, morate naći mesta za njega. Ali, stepen kompromisa, odnosno ravnoteže koja odgovara i vama i njemu, morate odrediti sami.

Niko ne želi da se jednog jutra probudi i shvati kda je potrošio godine na odustajanje od svojih ciljeva i hobija, samo da bi udovoljio suprotnoj strani. Ove 3 stvari kod vas, mora da prihvati osoba s kojom ste u vezi, ako vas iskreno voli i ceni.

foto: giphy

1. Vaši ciljevi

Naravno, vas dvoje ste dvojac, ali i dve individue. Neki ciljevi su vam zajednički, ali tu još uvek postoje oni koji su samo vaši, o čemu god da se radilo. A upravo od tih ciljeva ne biste nikada smeli da odustanete niti on ima pravo da to traži od vas. Svi zaslužuju partnera, koji će ih podržavati u svemu.

foto: profimedia

2. Vaša slika o sebi

Vi ste zajedno, zato što ste se zaljubili u ono što jedno i drugo predstavljate, zar ne? Zašto onda on uporno pokušava da vas promeni? Bilo da je u pitanju vaš izgled, stil oblačenja, posao, politička ili verska uverenja, način života i slično, to su odluke koje morate doneti sami. Drugim rečima, ako i želite da menjate nešto na sebi - to mora biti vaša ideja. Ako on želi da vas menja, onda morate postaviti pitanje sebi koji su njegovi motivi.

foto: giphy
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.