NIJE IMAO SE*S SA SVOJOM ŽENOM ČITAVIH 15 GODINA, A SVE JE TO ZBOG NJE: Pola sveta je doživelo ISTO što i on...
Seks, Foto: Alistair Heap / Alamy / Alamy / Profimedia

SVAŠTA!

NIJE IMAO SE*S SA SVOJOM ŽENOM ČITAVIH 15 GODINA, A SVE JE TO ZBOG NJE: Pola sveta je doživelo ISTO što i on...

Mnogi parovi prolaze kroz sušne periode kada je u pitanju njihov seksualni život

Objavljeno: 21:30h

Međutim, jedan muškarac priznao je da sa suprugom nije imao se*s već 15 godina. Podelio je šokantnu ispovijest na popularnom X, prije poznatom kao Tviter, na profilu Fesshole, gde ljudi anonimno dele svoje najdublje i najmračnije tajne, piše Daily Star.

Pišući na stranici, rekao je da je prestao da vodi ljubav sa svojom ženom nakon što je ona s njima podelila intimno priznanje. „Pre otprilike 15 godina žena mi je rekla da više ne želi da ima odnos sa mnom. Videla je moj utučeni izraz lica i rekla mi da možemo raditi i druge stvari, a ispostavilo se da ‘druge stvari’ znače popiti šoljicu čaja“, ispričao je.

seks
foto: Jiri Schott / Česká ilustrační fotografie / Profimedia

Objava je svakako izazvala buru na internetu – skupivši više od 1,7 miliona pregleda i gomilu komentara drugih korisnika. Mnogi su bili šokirani, dok je jedna osoba napisala: „Ne mogu da zamislim kakav je to osjećaj, tako teško.“ Drugi je dodao: „15 godina je dugo vremena bez seksa“, dok je treći to nazvao „jasnim razlogom za razvod“.

Uprkos tome, neki su rekli da su bili u sličnoj situaciji. „Isti sam razgovor vodio pre otprilike 9 godina sa svojom suprugom pa sada imam devojku već osam godina s kojom se seksam, a za koju ona zna. Supruga i ja i dalje radimo druge stvari poput ispijanja čaja“, priznao je neko.

BONSU VIDEO:SEKSOLOG ZAPLAKAO U EMISIJI UŽIVO: Zbog čipsa sa ukusom VAGINE?! Kroz te stvari deca trebaju polako da prođu

03:55

SEKSOLOG ZAPLAKAO U EMISIJI UŽIVO: Zbog čipsa sa ukusom VAGINE?! Kroz te stvari deca trebaju polako da prođu

(Espreso/krstarica/Daily Star)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.