10 znakova da ti je dečko ujedno i najbolji prijatelj! (FOTO) (GIF)
Foto: pixabay.com

PRAVA LJUBAV!

10 znakova da ti je dečko ujedno i najbolji prijatelj! (FOTO) (GIF)

Nije bitno da li se radi o "muškom" druženju ili putovanju s prijateljima, on želi da ste i vi uvek uz njega, što je vama i potpuno normalno
Objavljeno:

5 stvari koje izgledaju kao ljubav, ali to nisu! (FOTO) (GIF)

Kada vam je dečko ili muž ujedno i najbolji prijatelji, straha od raskida skoro da i nema. To je najlepša veza koju možete da imate i trajaće zauvek, a vi ćete pored takve osobe, zaista biti srećni.

U vašoj vezi nisu bitna samo osećanja koje imate jedno prema drugom, kao ni koliko je dobar seks. Kada ste sami, ali i u društvu, jedno drugo umete da zasmejate do suza...

Ovih 10 znakova vam govore da je on ujedno i vaš najbolji prijatelj!

foto: giphy

1. Prvo ste bili prijatelji

Za sve dobre stvari treba vremena, pa tako i da se prijateljstvo pretvori u vezu. Jednom kada ste shvatili da među vama postoji nešto više od prijateljstva, preskočili ste sav stres koji donosi prvi dejt i trud da se predstavite u što boljem svetlu, jer ste do tada već znali baš sve jedno o drugom.

foto: pixabay.com

2. Zasmejavate jedno drugo do suza

U vašoj vezi nisu samo bitna osećanja koje imate jedno prema drugom, kao ni koliko je dobar seks. Kada ste sami, ali i u društvu, jedno drugo umete da zasmejete do suza, a pogotovo dok se prisećate avantura iz vremena dok ste još bili prijatelji.

foto: giphy

3. Uvek vas želi blizu sebe

Nije bitno da li se radi o "muškom" druženju ili putovanju s prijateljima, on želi da ste i vi uvek uz njega. Što je vama i potpuno normalno. Čak mu ni prijatelji ne prigovaraju zbog toga što vas svuda vodi sa sobom, jer i vas doživljavaju kao deo ekipe. Zapravo, oni vas vide kao prijateljicu, s kojom on usput ima i seks, što je kompliment.

foto: pixabay.com
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.