Lepa si ti, ali ja sam lepši! 5 skrivenih znakova koji otkrivaju da je zaljubljen u samog sebe, a ne u vas (FOTO)

NARCIS I OGLEDALO

Lepa si ti, ali ja sam lepši! 5 skrivenih znakova koji otkrivaju da je zaljubljen u samog sebe, a ne u vas (FOTO)

Kad primetite neki od ovih znakova možda je bolje da raskinete, iako je to sa takvim muškarcima zaista teško
Objavljeno:

Pomišljate na raskid pa odustanete? Ponekad vam se učini da vas bezgranično voli ali ubrzo pokaže nešto drugo. Ne znate gde se nalazite u vezi sa njim, zaglavljeni ste na sredini, tapkate u mestu i nikako da se nešto promeni. Vaš muškarac je zaljubljen u samog sebe i to se nikada neće promeniti. U toj vezi ćete patiti samo vi, kao i nakon raskida njemu neće trebati vremena da vas preboli jer vas zapravo ni ne voli. 5 znakova da je vaša veza osuđena na raskid (GIF) 1. Učiniće sve da se ‚‚zakačite" za njega Iako biste očekivali da će vas narcis ignorisati u vezi, on će vam zapravo davati taman toliko pažnje i hraniti vaš ego da se zakačite za njega. Na kraju ćete završiti tako da ćete se gostiti mrvicama. Kratki test za vašu ljubav: 11 pitanja koja će vam pokazati da li ga dobro poznajete? (GIF) Lukavi narcis izmanipulisaće ženu tako da ona preživljava na minimumu iako će sve vreme u sebi znati da zaslužuje više.

2. Izvinjava se tako da se vi osećate krivima Možda ste negde čitali da se narcisi nikada ne izvinjavaju, ali to nije potpuno istina. Nekad se i izvine, ali tako da se žena oseća krivom, odnosno izvinjenje sroče tako da se izvinjavaju za ženino ponašanje. Lepša strana singl života: Nakon raskida veze morate uraditi ovih 7 stvari! (FOTO) Muškarac zaljubljen u samog sebe će reći ‚‚Žao mi je što si se sinoć naljutila na mene" ili ‚‚Žao mi je što si se sinoć toliko uzrujala".
3. Zasipa vas poklonima Narcisi su zapravo vrlo velikodušni, ali u određenom obliku. Zato su njihove najduže veze one sa ženama koje vole da im partner stalno kupuje poklone. To je zapravo zavaravajuća slika njihove velikodušnosti jer kad je reč o zadovoljavanju vaših emocionalnih, fizičkih i duhovnih potreba oni ih ne znaju zadovoljiti. 8 sitnica koje dokazano svaku devojku čine još srećnijom (FOTO) (VIDEO) Dobijati poklone je lepo, ali oni nikada neće biti dovoljni da zadovolje vaše dublje i intimnije potrebe.
4. Vrlo je ležeran Pristaće na svaki vaš predlog i želeće da vam ispuni svaku želju govoreći vam da ste vi u svemu tome najvažniji. Ali on te stvari ne radi vas zbog vas, već zbog sebe kako bi u vašim očima ispao velik i kako biste ga obasipali pohvalama i komplimentima kako je dobar. 5 stvari kojih će se muškarci odreći zbog prave žene (GIF) Već prvom prilikom kada vi ne budete mogli da uradite nešto za njega podsetiće vas kako on uvek sve uradi za vas. U zdravoj vezi oba partnera trebala bi imati pravo da odbiju da nešto urade za partnera ako jednostavno nisu u mogućnosti to da urade, a da druga strana to ne zamera.
5. Radoznao je Poznata je ozloglašena karakteristika narcisa da oni ne postavljaju pitanja, ali su jako znatiželjni. Međutim, njihova znatiželja je zapravo prikriveni kriticizam. Oni će reći nešto kao ‚‚Zar nisi rekla da ideš u teretanu poslije posla?" ili ‚‚Osećaš li se dobro u haljini koju ćeš obući večeras?" 6 stvari koje nikako ne bi trebalo da radite na dejtu (FOTO) (GIF) Možda u početku zvuče benigno, ali ako se čita između redova ovakva pitanja imaju nameru da postide i omalovaže osobu. Sa druge strane, zdrava znatiželja pokazuje iskreni interes i poštovanje prema vama i vašem trudu.
(Espreso.co.rs / Izvor: zadovoljna.dnevnik.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.