Muškarci su alergični na ovo pitanje! Kada je najbolje da mu ga postaviš? (FOTO) (GIF)
Foto: pixabay.com

šapnite mu

Muškarci su alergični na ovo pitanje! Kada je najbolje da mu ga postaviš? (FOTO) (GIF)

Bitno je da odaberete trenutak u kom mu takvo pitanje neće delovati agresivno i u kom se neće osećati kao da ga napadate
Objavljeno:

4 frajera koji nisu vredni tvog truda! (FOTO) (GIF)

Pitanje koje kod nekih muškaraca izaziva alergijsku reakciju samo treba postaviti na pravi način - i u pravo vreme. Trik je u tome da ga ne napadate, jer se momci ponekad osećaju upravo tako - napadnuto

Uz to bitno je da odaberete trenutak u kom mu takvo pitanje neće delovati agresivno. Pogađate, to je pitanje o vašoj vezi i kom se smeru ona kreće. Ovo su najbolji trenutci da ga to pitate.

foto: giphy

1. Pre seksa

Nešto pre seksa. Muškarci su tad dobro raspoloženi i skloni udovoljavanju svim vašim željama jer znaju da ćete tada udovoljiti njihovoj najvećoj želji.

Naravno, i tad je poželjno da pitanje postavite tako da ga ne preplašite. Jedina mana ovog trenutka je činjenica da su muškarci pre seksa skloni izgovaranju reči koje ne misle ozbiljno i davanju lažnih obećanja, tako da sve što vam kaže uzmite s rezervom.

foto: profimedia

2. Nakon prve godišnjice

Kod nekih parova ne postoji potreba za postavljanjem ovog pitanja, a kod nekih se čak i nakon godinu dana veze ne zna u kom smeru sve ide. Prva godišnjica je ozbiljna stvar, a ujedno je i idealan trenutak da sasvim opravdano postavljate pitanja koja vam inače možda ne bi bilo prijatno da postavite.

foto: giphy
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.