7 razloga koji dokazuju da muškarci nikada neće razumeti žene!

Ma ko ih šiša

7 razloga koji dokazuju da muškarci nikada neće razumeti žene!

Napravili smo spisak duhovituh razloga koji lepo ilustruju razlike između jačeg i lepšeg pola
Objavljeno: 21:51h

Bez obzira na to koliko vremena prođe, neke stvari se nikada ne menjaju. Što se tiče nekih stvari muškarci nikad neće razumeti žene, a žene nikad neće razumeti muškarce! 16 razloga zbog kojih veze na faksu nikad ne uspevaju! (GIF) To je jednostavno tako, a mi smo napravili spisak razlika koje će vas nasmejati do suza! 1. Istina kada je u pitanju šampon Muškarci kad kupuju šampon kupe bilo koji, teško da su primetili kakav je miris. A žene? E one to vole detaljno da onjuše, pa znaju ceo hemijski sastav. Za njih je biranje šampona kao biranje partnera za vezu.

2. Pakovanje kofera Budimo iskreni ovde, većina momaka samo strpaju stvari u kofer. Devojke, međutim, to rade temeljno...skoro pa večno! 3. Zabavljanje i ozbiljna veza Razlika između momaka i devojaka ovde je ilustrovana perfektno - momci se uvek zabavljaju, a dame analiziraju kakav će otac biti pre nego što se smuvaju sa njim. Taktički sjajno!
4. Odlazak u prodavnicu Kada muškarci idu u prodavnicu to izgleda kao da idu u pljačku - brzo, efikasno i idu kući. Žene pak nalete na staru prijateljicu, pa se ispričaju sa njom, pa provere svaki artikal u radnji, porede cene i na kraju ne kupe ništa! 5. Raskid Momci vole da se pretvaraju kako je sve u redu kad veza dođe do kraja. Žene lome čaše, flaše, plaču, vrište, jedu kilogram čokolade dnevno... Ali budu bolje kroz godinu dana!
6. Spremanje za izlazak Da budemo iskreni, žene obično imaju mnogo više stvari da urade kako bi izgledale lepo u odnosu na muškarce. Oni imaju samo 3 koraka - brijanje, tuširanje i da uzmu ključeve od kola. 7. Odnos sa decom Muškarci ne mogu da zatrudne, pa i ne mogu da budu toliko slatki i "mekani" u odnosu sa klincima. Žene pak imaju razvijen majčinski instikt pa su neverovatno puno emotivne. (Espreso.co.rs / Diply)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.