Kako prepoznati da nije dobar materijal za vezu? (FOTO) (GIF)
Foto: pixabay.com

ljubavne zavrzlame

Kako prepoznati da nije dobar materijal za vezu? (FOTO) (GIF)

U današnje vreme su retki oni koji su dobri za veze, pa ih treba čuvati kao dragulje... A kako da znaš da li je on vredan čuvanja?
Objavljeno:

Naći Gospodina Pravog nikad nije lako, i često vam srce bude slomljeno više puta pre nego što ga pronađete. Morate poljubiti ,mnogo žaba pre nego što se neka od njih pretvori u vašeg Princa.

Iako je većina žena hrabra u toj potrazi i spremna da čeka pravog, ima i onih nestrpljivih kojima se čini da on nikada neće doći. Ma kako vam izgledalo, znate da nije prijatno biti u vezi sa nekim ko nije dobar materijal za to... A često se dešava da ne možete da prepoznate da li je on dobar materijal za vezu.

Spremna si za zajednički život? A šta ako on nije? (FOTO) (GIF)

8 znakova da on nije dobar materijal za vezu:

foto: giphy

1. Daje obećanja, ali ih ne ispunjava

Jedna stvar je obećati nešto, a potpuno druga to i uraditi. Ako on mnogo priča, a zapravo ništa ne radi, znajte da nije baš najbolji materijal za vezu i da se na njega ne možete osloniti. Muškarcu kojem je stalo do vas će biti žao, i pokušaće da uradi sve što može da se iskupi za obećanje koje nije ispunio.

foto: profimedia

2. Ne priča uvek sa vama

Razgovaranje je jedna od najvažnijih stvari u svakoj vezi. I to na svake načine, bilo da je uživo ili ne... Tako se bolje upoznajete i gradite nešto što je čvrsto i jako. Ako je njemu teško da vas nazove, pošalje poruku ili da razgovara sa vama, znajte da ste vi višak u njegovom životu. Uostalom, šta će vam muškarac koji ne ume da kaže - volim te.

foto: giphy
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.