OTKRIVENO KOJA RAZLIKA U GODINAMA JE NAJIDEALNIJA ZA SVE PAROVE: Tada postoji NAJVEĆA HEMIJA i ŽENA je NAJSREĆNIJA
Ljubav, Foto: Profimedia

ljubav

OTKRIVENO KOJA RAZLIKA U GODINAMA JE NAJIDEALNIJA ZA SVE PAROVE: Tada postoji NAJVEĆA HEMIJA i ŽENA je NAJSREĆNIJA

Zbog toga neke žene radije izlaze sa starijim muškarcima

Objavljeno:

Zrelost, emocionalna stabilnost i mudrost među glavnim su stvarima koje žene traže kod muškaraca. I upravo zato većina gleda malo starije muškarce.

Jedno zanimljivo istraživanje je pokazalo da većina žena misli da je njihov savršeni partner šest godina stariji od njih. Zbog toga neke žene radije izlaze sa starijim muškarcima.

Znaju šta žele, ne gube vreme

„Takođe su puno jednostavniji pa ne igraju igrice kao mlađi“, „Stabilnost, zrelost, mudrost“, „Mislim da ih životno iskustvo čini emocionalno otpornijima, stabilnijima i direktnijima u pogledu onoga što žele“, glasili su neki od komentara brojnih žena na Reditu, a prenosi Net.hr.

Par, Ljubav
foto: Profimedia

“Jednostavno zato što su zreliji. Oni (ne svi) vas tretiraju s poštovanjem, razgovaraju s vama, slušaju vas, dele neke stvari s vama i imaju mnogo više iskustva u životu”, napisala je jedna žena, a druga je dodala: „Lepo je izlaziti s ljudima koji su staloženiji u svojim životima, koji jasnije znaju šta žele u budućnosti, obično imaju veću nezavisnost. Isto tako, ako muškarac dođe u određene godine, a da nije naučio neke osnovne veštine preživljavanja, ne želim da izlazim s njim.”

Idealna razlika u godinama

Možda često vidimo značajne razlike u godinama u nekim romantičnim filmovima, ali istina je da idealna razlika u godinama u vezi nije tako velika. Prema studiji koju je sproveo sajt WhatsYourPrice.com, idealna dobna razlika je šest godina, pri čemu je muškarac stariji.

Studija je posmatrala preko 100.000 prvih sastanaka između starijih muškaraca i mlađih žena i otkriveno je da žene najviše privlače muškarci koji su šest godina stariji od njih. Brendon Vejd, izvršni direktor WhatsYourPrice.com-am je to objasnio sledećim rečima: “Žene sazrevaju brže od muškaraca. Iz tog razloga većina žena ne voli da izlaze s muškarcima svojih godina ili mlađima od njih.” Takođe je dodao da osim razlike od šest godina, žene uopšteno radije izlaze s muškarcima koji su oko 10 stariji.

Ljubav, Krevet
foto: Profimedia

Slavne žene sa starijim muškarcima

Glumica Kalista Flokhart (58), koja se udala za Harisona Forda (80), tvrdi da joj razlika u godinama ne predstavlja problem i rekla je: “To me ne muči. Ponekad čak kažem ‘vau, stalno zaboravljam da je on 22 godine stariji od mene’.“

Hilaria Boldvin (39) priznaje da nije očekivala da će se zaljubiti u glumca Aleka Boldvina (65) jer je dosta stariji od nje: “Nisam očekivala da ću se zaljubiti u nekoga ko je 26 godina stariji od mene, ali ne možete birati u koga ćete se zaljubiti.“

Majke i snajke:

00:52

Ne propustite najzabavniji kulinarski šou Majke i snajke na Kurir televiziji

(Espreso/Net.r)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.