11 sitnica koje muškarci potajno obožavaju na ženi koju vole! (FOTO) (GIF)
Foto: Shutterstock

balavi za tobom

11 sitnica koje muškarci potajno obožavaju na ženi koju vole! (FOTO) (GIF)

I samo kad pomisli na tebe razvuče osmeh na lice, srce mu zatreperi i poželi da te zagrli i poljubi
Objavljeno: 10:58h

5. Voli način na koji se smeškaš posle poljupca

I to onaj euforični smešak koji osetiš nakon što te je poljubila ooba koju stvarno voliš, tu jaku navalu endofrina i snažnih emocija. Ponekad nema drugačije reakcije na poljubac, osim tog laganog osmeha.

foto: giphy

6. Voli kada te uhvati kako ga gledaš

Kao i žena, i muškarac žudi za osećajem da ga neko želi. Ponekad se oseća kao progonitelj, on te zove na izlaske, pokušava da te osvoji... Zato je za njega neprocenjiv taj momenat kad uhvati tvoj pogled na sebi i kad oseća da se i ti zaljubljuješ u njega.

foto: giphy

7. Voli kad radiš smešne stvari, za koje ni ne znaš da ih radiš

Možda ti se malo nabora nos kada se smeješ, možda ga malo udariš po ramenu kada si ljuta ili se igraš kosom kada si nervozna... Da, radiš mnogo stvari na koje ni ne obraćaš pažnju, ali on obraća i voli ih... Sve što radiš, on primećuje, jer te to odvaja od drugih žena koje poznaje.

foto: profimedia

8. Voli što se oseća prirodno i opušteno pored tebe

Zapravo voli što ne mora konstantno da pazi kako se ponaša i što može da bude potpuno prirodan. Na početku veze, svi se suzdržavaju od nečega. Kada veza postane ozbiljnija, ljudi konačno mogu da pokažu svoje prave osobine. Ako vam je udobno zajedno, onda imate osećaj da vam je potpuno prirodno što je ta osoba pored vas.

foto: giphy
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.