"STIDIM SE DA KAŽEM DEČKU": Žena nije imala 11 godina odnose zbog onoga što joj se desi uvek kad DOŽIVI VRHUNAC!
Svađa, Foto: Anna Bizo / Alamy / Alamy / Profimedia

apstinencija

"STIDIM SE DA KAŽEM DEČKU": Žena nije imala 11 godina odnose zbog onoga što joj se desi uvek kad DOŽIVI VRHUNAC!

Psihoterapeut joj je dao potencijalno rešenje

Objavljeno:

U redovnoj rubrici sajta "The Guardian" psihoterapeut i bračni savetnik Pamela Stivenson Koneli odgovara na pitanja bračnih partnera, ali i muškaraca i žena koji imaju problema u vezi.

U članku pod nazivom "Plašim se da kažem novom dečku šta se desi kada doživim orgazam" 37-godišnja žena zabrinuta je kako će njen intimni odnos izgledati posle 11 godina apstinencije.

"Imam 37 godina, samohrana sam majka sa invaliditetom i imam blizance (13). Nisam imala se*s više od 11 godina zato što uriniram svaki put kad doživim orgazam. Ne osećam se privlačno zbog ožiljaka. Počela sam da se viđa sa muškarcem koji je devet godina mlađi od mene. Super je dečko, ali se plašim da imam odnose sa njim. Kako bih mogla da razgovaram sa njim i nastavila odnos", napisala je ova mama.

Ginekolog
Ginekologfoto: Profimedia

Pamela Stivenson Koneli u odgovoru je prvo napomenula da bi bilo dobro da prvo porazgovara sa svojim lekarom.

"Postoje rešenja koja bi mogla da značajno utču na samopouzdanje. Moj predlog je da pristupite zabrinutost povodom intimnih odnosa na vedriji, pa čak zavodljiviji način. Imajte nam umu da ako postoji jaka obostrana se*sualna želja u tom slučaju sve prepreke se mogu prevazići. Vi znate koje su vaše želje i kako da ih ispunite, zato je važno da ih podelite sa njim. Ne očekujte da će neko znati šta vam se događa i šta vam je potrebno", zaključuje Pamela Stivenson.

(Espreso / Blic Žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.