Odvratno žensko ponašanje na koje se muškarci lože do bola! (GIF)

ALFA MUŽIJAK TRAŽI OVAKVU ŽENKU

Odvratno žensko ponašanje na koje se muškarci lože do bola! (GIF)

Postoje i određeni obrasci ponašanja koja nisu baš toliko damski, a frajeri realno otkidaju na to
Objavljeno: 14:49h

Ne foliraj se da si više fina nego što zaista jesi, jer njima to zaista ide na živce. Budi opuštena i ne rauzmušljaj preterano jer muškarci su bukvalna bića. Kako da osvojite muškarca? Najjednostavniji ženski trik koji uvek pali! (GIF)​ 1. Ne folira se da je princeza, opuštena je i klopa šta voli Uglavnom su devojke opterećene i naporne za slušati kada je reč o njihovoj liniji i vrlo često naručuju i prave salate i kojekakve veganske receptiće, a izbegavaju stvari koje vole da klopaju. Posebno se tripuju da u restoranu pred frajerom naruče 20 ćevapa, pivo i šopsku sa puno luka, jer tripuju da će ispasti loše u čima frajera. 5 istina o muškarcima koje vam se neće dopasti! (FOTO)

tumblr
Zašto se muškarci dive pametnim ženama, ali ih ne vole? (GIF)​ Ovo je skroz pogrešno, jer direktan, iskren pristup radi najbolje, kao pesnica u čelo. Super je što želite da pazite na zdravlje i sve je to u redu, ali pazite da se ne pretvorite u jednu od onih osoba koje trpe i non strop kukaju o agoniji koju proživljavaju. Ružno ih je slušati, stvarno. Na ovu mušku osobinu pada svaka žena. Provereno! (FOTO)
tumblr
5 navika kojima ćete oterati svakog muškarca: Suzdržite se ako hoćete da ostanete zajedno! (GIF) 2. Cirka kad je prilika i može da podnese Mislimo na onu vrstu pristupa materiji, kada osoba ume da proceni trenutak za zabavu uz kapljicu i da uživa u društvu uz dobro zezanje a ne na nekakvog alkosa…naopako… Koktelčići i cideri, sokići i palačinkice su ok, ali poenta je da frajeri vole ribu koja ponekad ume i da “otkači” i ponese ili spontano pokrene zabavu uz unuče-dva. 7 znakova da je pored vas gospodin Pravi (FOTO)
tumblr
3. Blago kurčevit stav, glasan govor i smeh Još ako imate dobar smisao za humor i stalno nešto kvalitetno serendate, svakog frajera ćete pridobiti jako brzo. Ako su vaši povremeni ispadi humora podupreti samopouzdanjem i u granicama kulture, vi ste već sebi obezbedili 1000 obožavaoca. Ukoliko on skapira da ste otvorene i sigurne u sebe, da volite lepo raspoloženje i sprdnju, drastično će se brže i vama otvoriti.
tumblr
7 znakova da vas nikada neće prevariti (FOTO) 4. Hrabra, jaka, bije ko Sveti Ilija Nasilje ne dolazi u obzir kada je dama u pitanju ali kada muka pritera i sukob je nemoguće izbeći, iako to nikada javno neće reći svaki muškarac biće impresioniran devojkom koja opušteno staje sebi u odbranu, umesto da instiktivno vrišti i onesvešćuje se. Iako je ovo mišljenje izuzetno seksističko, svaki frajer će otkinuti na ribu koja ima “muda”. 20 stvari koje muškarci rade ako vas stvarno vole (FOTO)
tumblr
6. Nema inhibicija ili problema sa svojom seksualnošću Za mnoge devojke ovo je posebno osetljiva tema, ali muškarci vole dame kojima nije problem da pričaju o svojoj seksualnosti – pogotovo o stvarima koje voli, a koje ne. Ovo je posebno tačno ako ste u vezi jer je jako važno da se oba partnera seksualno poklapaju i razumeju. 6 stvari koje nikako ne bi trebalo da radite na dejtu (FOTO) (GIF) 5 najvećih ljubavnih laži u koje možete poverovati! Da li ste ih čuli nekada? (FOTO) 7. Ne ćuti ko mula kada je zaljubljena i otvoreno pokazuje osećanja Varate se ako mislite da frajeri i dalje poštuju tradicionalan pristup muvanju i automatski prvi prilaze devojkama probijajući led. Naprotiv, jednom u životu svaki frajer je maštao o ribi koja ga grabi i ‚‚otima” zao zverčica. Pored toga što ga tim ponašanjem možete iznenaditi, šanse da se smuvate drastično se povećavaju ako nemate blam da ga prvi poljubite. 5 stvari kojih će se muškarci odreći zbog prave žene (GIF)
tumblr
Ne vole muškarci igrice i spletke ili nagađanja kojim moraju se opterećuju kada su u pitanju ženske želje, misli i emocije. Muškarci su bukvalna bića i tu nema mnogo komplikovane filozofije. Zgrabi ga, izotimaj i vodi ga kući. (Espreso.co.rs / Izvor: besnopile.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.