OVO SU 3 NAJVEĆA KIKSA SVAKOG MUŠKARACA U KREVETU: Žene se složile, da li vi ovo radite?
Seks, Foto: Profimedia / Jacob Lund / Alamy / Alamy /

anketa

OVO SU 3 NAJVEĆA KIKSA SVAKOG MUŠKARACA U KREVETU: Žene se složile, da li vi ovo radite?

U želji da zadovolje partnerku muškarci ponekad preteraju

Objavljeno:

Ponekad u želji da udovolje partnerki, muškarci preteraju ili pak podbace. U anketi sprovedenoj na uzorku od 100 žena pripadnice lepšeg pola su otkrile 3 najčešća muška kiksa tokom seksa.

1. Ne sviđam mu se do kraja Za razliku od žena koje mogu da vode ljubav i kada im se baš i ne da, a partner to neće nikada saznati, muškarci ne mogu da odglume uzbuđenje. Zbog toga je situacija u kojoj njegov ‘ponos’ nije u 100 postotnoj poziciji često. Ipak, ne brinite, to ne znači da mu više niste privlačne ili da vas ne želi. Uzroci polovične erekcije najčešće su vezani za stres, umor, strah ili nesigurnost.

seks
foto: Profimedia / Andriy Popov / Panthermedia

2. Malo nežnije… tamo dole U želji da zadovolje partnerku muškarci ponekad preteraju. S obzirom na to da predstavljaju fizički jači pol, ponekad njihova snaga ne ide u žensku korist. Pregruba oralna igra vrlo je česta i većinom je žene ignorišu. Grubi dodiri, ali i oštra brada mogu vrlo naglo da smanje, pa čak i da ugase plamen strasti. Jedino rešenje ovog problema je komunikacija. Objasnite mu kako je ‘ono dole’ osetljiva i nežna zona koja zahteva jednako nežne dodite i poljupce, prenosi zadovoljna.hr.

Seks
foto: Hugo Felix / Panthermedia / Profimedia

3. Malo je prebrz za mene Više od 70 posto žena se bar jednom našlo u situaciji da jednostavno nisu stigle da dođu do vrhunca. Iako je preuranjena ejakulacija medicinski problem, u većini slučajeva reč je samo o efektu koji imate na svog partnera, što vam može i laskati.

seks
foto: Dmitri Maruta / Alamy / Profimedia

Ipak, ako se ovakva situacija ponavlja često, vreme je za promene. Razgovarajte s partnerom ili upotrebite neke od tehnika koje pomažu. Deblji kondom ili masturbacija pre seksa samo su neke od tehnika koje vama mogu pomoći da dođete do toliko željenog vrhunca.

(Espreso/Krstarica)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.