NE DAJTE SE PREVARITI: Najvažnija istina koju morate znati pre braka! (GIF) (FOTO)
Foto: Profimedia

OPREZ!

NE DAJTE SE PREVARITI: Najvažnija istina koju morate znati pre braka! (GIF) (FOTO)

Pre nego što izgovorite sudbonosno "da" morate biti sigurni u svoju odluku, a jedna velika istina o ljubavi mogla bi vam pomoći u tome..
Objavljeno: 22:58h

Početna faza veze u žargonu se često naziva "fazom medenog meseca". Leptirići u stomaku polude, neprestano mislite na osobu u koju ste zaljubljeni, cvetate na sam spomen njegovog imena i jednostavno se ne možete se zasititi jedno drugoga. Zamišljate zajedničku budućnost, smišljate imena za decu i gradite imaginarnu kućicu u cveću sa belom ogradom. Sve je savršeno i vašoj sreći nema kraja.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

foto: Giphy

"Faza medenog meseca u svakoj vezi ima rok trajanja."

Uvereni smo da će taj osećaj trajati zauvek, ali on itekako ima rok trajanja, a to su dokazali i naučnici.

Ustanovili su da faza medenog meseca traje otprilike godinu dana. Toliko je potrebno da hemikalija u mozgu povezanih s intenzivnim romantičnim osećajima padnu i vrate nas u realnost.

5 stvari zbog kojih će vas OSTAVITI SVAKI MUŠKARAC! (GIF)

foto: Thinkstock

Psiholog Helen Fisher, stručnjak za veze, kaže kako je smanjivanje intenziteta osećaja revolucijski predodređeno jer za čoveka nije zdravo i korisno provoditi tako puno vremena u stanju visoke anksioznosti pa se fokusirati samo na jednu osobu.

Zbog snažnih emocija na početku veze mnogi požure s ulaskom u brak pa se razočaraju. To je razlog zbog kojeg stručnjaci preporučaju da pre sudbonosnog "da" ipak dobro razmislimo i proživimo s partnerom značajniju količinu vremena izvan faze lude zaljubljenosti.

(Espreso.co.rs / Zadovoljna.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.