5 vrsta životinja koje razumeju ljubav bolje od ljudi! (FOTO) (GIF)
Foto: giphy

večna ljubav

5 vrsta životinja koje razumeju ljubav bolje od ljudi! (FOTO) (GIF)

Na njihovim primerima bi čovek trebalo da uči, oni zauvek ostaju verni jedno drugom, ne uleću u prolazne avanture i brinu se o svom partneru
Objavljeno:

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Iz životinjskog sveta se može mnogo toga naučiti, a između ostalog mogu vam i pokazati koliko je zaista jaka snaga ljubavi kada nekoga iskreno volite. Osim što do kraja života ostaju verni svojim partnerima, ove životinje jako pate kada ostanu bez partnera.

5 stvari zbog kojih će vas OSTAVITI SVAKI MUŠKARAC! (GIF)

Ovi životni partneri su čvrsto vezani jedno za drugo, a u porodičnom životu su ravnopravni. Svoju porodicu štite od svega, a osvajanje partnera je jednako ljudskom flertovanju i zavođenju. Da bi osvojile svoju drugu polovinu, životinje ulažu veliki trud i napor. Za razliku od ljudi koji brzopleto mogu uleteti u prolaznu avanturu, ove životinje to nikad ne rade i uvek će ostati uz svog partnera.

foto: Thinkstock

1. Rode

Ljubav se u životinjskom svetu nalazi svuda, a nisu retke vrste koje umeju da je pokažu na pravi načun. Među takbvima su i rode. Vrene i monogamne rode su pravilo u njihovom svetu, kada jednom pronađu odgovarajućeg partnera sa njim ostaju do kraja života.

Pre nego pronađe svoju ‚‚srodnu dušu" mužjak rode ima više ‚‚devojaka", ali kada pronađe onu pravu ostaje joj veran. On je odan partner koji svoju ljubav nikada neće razočarati i svoju voljenu nikad neće prevariti.

foto: AP Tatan Syuflana

2. Labudovi

Nisu bez razloga upravo labudovi simbol iskrene ljubavi. Njihovi isprepleteni labudovi prave oblik srca, a iza toga se krije priča o pravoj ljubavi.

Labudovi čitav život provode samo s jednom partnerkom i u toj vezi su potpuno ravnopravni. Oboje hrane, odgajaju i čuvaju svoje mladunce.

foto: giphy
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.