CELE GODINE NEĆETE IMATI ODNOSE ako u novogodišnjoj noći NE URADITE OVO: Pravilo je JASNO
Sejs, Foto: Profimedia

VAŽNO

CELE GODINE NEĆETE IMATI ODNOSE ako u novogodišnjoj noći NE URADITE OVO: Pravilo je JASNO

Nevezano za to da li ste sujeverni ili ne, makar u novogodišnjoj noći ne biste trebali da izazivate sudbinu.

Objavljeno:

Kako narodna verovanja tvrde, za doček bi obavezno trebalo nositi barem neki vatreno-crveni komad garderobe. Jer, tako se valja.

Savetuje se da da to budu makar crvene gaće, dok su za dame neizbežni i brushalteri u ovoj boji. Ako se pitate zašto je to tako, znajte da je crvena boja romantične ljubavi, ali i seksa. Prema verovanju, ako u ovoj boji dočekate Novu godinu, čitavih 366 dana ćete imati sreće u ljubavi.

Crvena boja ostavlja moćan utisak na druge, a posebno na suprotan pol, a možete je nositi bilo kakav doček da planirate.

seks
foto: Profimedia / Jacob Lund / Alamy / Alamy /

Ako idete na neki glamurozan doček birajte elegantne haljine ili košulje koje ostavljaju utisak istančanog ukusa i stila.

Ovu boju možete odabrati i za doček u nekom klubu ili zabavi i izgledaćete veoma privlačno i seksi, ali i na trgovima možete biti u centru pažnje, ako izaberete kaput, šal, kravatu ili jaknu u crvenoj boji. Ipak, svi se slažu da je crveni donji veš ključan, jer prema tradiciji mnogih zemalja ovako izazovna kombinacija će vam garantovano naredne godine doneti sreću, kako u ljubavi, tako i u spavaćoj sobi.

Zato, ne izazivajte sudbinu, već nabacite nešto crveno, da vam u 2016. ne ponestane strasti!

(Espreso/Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.