8 znakova da vas partner vara 100 posto! (FOTO) (GIF)
Foto: giphy

ne voli vas kao što kaže

8 znakova da vas partner vara 100 posto! (FOTO) (GIF)

Da li ste se ikada zapitali da li vaša polovina voli da malo švrlja sa strane? E pa ove sitnice će ga odati
Objavljeno:

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Prema nekim obrascima ponašanja partnera lako možete da zaključite da li mu je u pažnju zaokupirao neko drugi. Drugi ljudi, pa čak i stranci, imaju čudesnu moć zapažanja kada nešto nije u redu u nečijoj vezi.

20 najlepših citata o ljubavi (FOTO) (GIF)

Zato nije loše pitati prijatelja za mišljenje. Naučnici kažu da se posmatranjem para može zaključiti da li u toj vezi postoji preljubnik i da li imaju nekih drugih problema. Dovoljno je posmatrati njihovu interakciju i dopustiti intuiciji da kaže svoje.

foto: Thinkstock

8 znakova da vas partner vara:

1. Gubi se fizička bliskost

Partner se fizički udaljava od vas i ne deluje kao da pokušava da to promeni. Umesto toga stalno pronalazi nove izgovore kako da budete što manje zajedno. To može biti nešto kao prekovremeno ostajanje na poslu, izbegavanje zajedničkih vikenda negde u prirodi, izmišljanje razloga zašto mora da gleda TV duboko u noć itd. Fizičko udaljavanje ne mora odmah ukazivati na preljubu, ali je dobar pokazatelj da bi se to uskoro moglo dogoditi.

foto: giphy

2. Emotivno ste se udaljili

Ako se partner emotivno udaljio od vas i više ga nije briga kako se osećate, a uz to je naprijatan i često prigovara, lako je moguće da mu je pažnju privukao neko novi. Ljudi koji su doživeli preljubu svojih partnera kažu da su tek kasnije kada su razvili film u glavi shvatili da su im partneri često bili zamišljeni, kao da su u nekom drugom svetu i da su odavali utisak da da ne žele da budu tu gde jesu. Na pitanje o čemu razmišljaju znali su bezobrazno odgovarali sa - Šta te briga. Neki nisu pokazivali agresivnost već su se ponašali kao da im je bilo naprijatno kad im je partner postavio to pitanje.

foto: profimedia
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.