FIBI JE NA PRVI SASTANAK SA MUŠKARCEM OTIŠLA U GRČKU: Mislila je da je SJAJAN, a onda se desio šok nad šokovima
Fibi, Foto: Printscreen/tiktok

GRDNO SE RAZOČARALA

FIBI JE NA PRVI SASTANAK SA MUŠKARCEM OTIŠLA U GRČKU: Mislila je da je SJAJAN, a onda se desio šok nad šokovima

U početku su stvari delovale sjajno

Objavljeno:

Svi smo bar jednom doživeli loš prvi sastanak - ili nije bilo hemije ili se desilo nešto što nas je odbilo. Ali jedna devojka je na TikToku ispričala kako je otišla u Grčku na prvi sastanak sa nepoznatim muškarcem i sve se završilo prilično loše.

Fibi, poznatija kao @phoebeavv, redovno deli lifestile sadržaje sa svojih nekoliko hiljada pratilaca, a nedavno je podelila i video u kome govori o svom najgorem izlasku ikada, koji se završio tako što su ona i muškarac izbegavali jedno drugo. Kako tvrdi, stvari su prvo izgledale dobro, sve dok nije počeo da flertuje sa drugom devojkom pored bazena, a do kraja puta njih dvoje nisu ni progovorili. - Nedavno sam otišla na sastanak sa muškarcem kojeg sam upoznala preko aplikacije za upoznavanje. Bio je to bukvalno naš prvi sastanak i odlučili smo da se nađemo na aerodromu i odemo u Grčku na nekoliko dana. Što da ne? Mladi smo i slobodni - rekla je Fibi u videu.

tiktok
foto: Printscreen/tiktok

Prva tri dana su im bila baš prijatna, razgovor je prošao odlično, odlično su se slagali i on joj je bio veoma smešan. Išli su u barove, vozili bicikle na selu, a Fibi kaže da joj je to zaista dopalo.

- Delovao je kao stvarno dobar momak i fantastično sam se provodila sa njim. Nije bilo super romantično, jer smo ipak stranci, ali je bilo lepo i zabavno. Ali onda je sve pokvario kada sam ga uhvatila kako flertuje sa devojkom pored bazena. Naljutila sam se, otišla sama na plažu i tamo pročitala knjigu i popila koktel – ispričala je ona. Priznala je da je bila malo povređena i posle plaže otišla u bar gde je upoznala, kako kaže, divne devojke kojima je odmah ispričala šta se dogodilo. Pošto nije htela da mu se vrati, odlučila je da provede dan sa tim devojkama i odlično se provela.

- Nije hteo da izađe, pa sam ja otišla sa njima. Mislila sam samo da je to moja poslednja noć i da želim da uživam u njoj i da ne budem tužna. Nismo uopšte razgovarali na letu kući, a prilično sam sigurna da je spavao sa devojkom sa kojom je flertovao. Kada sam došla kući, blokirala sam ga, a onda sam shvatila da je i on mene – nastavila je. Video je prikupio više od 120 hiljada pregleda, a korisnicima se dopala priča, iako su mnogi rekli da nije trebalo da ide u drugu zemlju sa strancem. - Ovo je najčudniji prvi sastanak ikada - napisao je jedan korisnik. - Većina ljudi na prvom sastanku samo izađe na piće ili večeru - dodao je drugi.

(Espreso / Najžena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.