6 najuspešnijih strategija za privlačenje muškaraca! (FOTO) (GIF)
Foto: profimedia

za uspešno zavođenje

6 najuspešnijih strategija za privlačenje muškaraca! (FOTO) (GIF)

Postoji 101 taktika za flertovanje, ali samo njih 6 provereno uvek uspevaju. Da li ćete ih isprobati?
Objavljeno: 16:17h

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Pojedine žene su se jednostavno rodile s magijom da privuku muškarace, zbog čega oni jednostavno luduju za njima. Ali, većina nas se ipak mora malo potruditi da bi privukla suprotni pol.

Bolje da ćutite! Ne, nijedna žena ne želi da čuje ove komplimente (FOTO) (GIF)

Istraživanje koje je sproveo psiholog Dejvid Bus na 100 studenata pokazuje da se pri pokušajima privlačenja suprotnog pola pojavljuje oko 101 taktika, pa je te taktike grupirao u 23 različite kategorije. Iz njih je izvukao 6 kategorija koje rezultiraju s najvećim uspehom pri zavođenju.

foto: giphy

6 najuspješnijih strategija za zavođenje!

1. Održavanje urednog izgleda

Sasvim logično, urednost je na prvom mestu. Većina žena smatra da je uredan izgled prvi korak u ostvarivanju pozitivne komunikacije s nekim ko ih zanima. Svaka žena koja je srela nekoga ko joj se sviđa dok je izgledala neuredno zna koliko je to važno za ostavljanje dobrog utiska. Pod urednim izgledom misle na čistu kosu, uredne nokte i, nimalo iznenađujuće - dobar parfem.

foto: profimedia

2. Fit telo

Bez brige, učesnici ovog istraživanja ne misle na sexy telo s naslovnice. Pod fit telo se više misli na održavanje zdravog životnog stila i tela čijim smo izgledom zadovoljni. Ljudi koji su zadovoljni vlasititm telom, lakše će se upustiti u flert od onih koji su baš zbog toga skloni bežanju od komunikacije s drugima.

foto: giphy
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.