"ZNALA JE DA SAM OŽENJEN, ALI JE SAMO SELA NA MENE" Pohotna koleginica, ispovest koja će vam ODUZETI DAH!
Poljubac, Foto: Profimedia

AU

"ZNALA JE DA SAM OŽENJEN, ALI JE SAMO SELA NA MENE" Pohotna koleginica, ispovest koja će vam ODUZETI DAH!

Jedan muškarac je podelio neverovatnu ispovest sa čitaocima britanskog Sana, a evo šta se krije iza njegove priče.

Objavljeno: 11:47h

Iako je porodičan čovek koji je u braku duže od decenije i u ranim je četrdesetim godinama života, a pored sebe ima i dvoje dece, jedan muškarac je u ispovesti za britanski "San" otkrio kako je imao uzbudljivo iskustvo sa koleginicom. Ta afera je u njemu, kako je priznao, probudila davno uspavane osećaje.

Dvoje kolega su po struci IT stručnjaci i zajedno su radili na jednom projektu oko 6 meseci. Budući da su imali stroge rokove koje je trebalo ispoštovati, rad na projektima zahtevao je i noćni angažman. Muškarca je, kako je priznao, koleginica odmah privukla svojom ljupkošću, duhovitošću i pameću. Pošto je devojka verena i uskoro bi trebalo da se uda, njen kolega nije polagao nikakve nade da bilo šta kod nje pokuša jer je mislio da je nezainteresovana.

- Što smo više radili, to smo se više zbližavali. Na kraju smo često odlazili na ručak i svratili bi u neki pab na putu do kuće. Uvek bi prošla pored mene i u prolazu dodirnula ruku ili nogu, ali sam to pokušavao da ignorišem - prisetio se on.

Međutim, ona nije dugo čekala da preduzme konkretne korake. Jednog dana je iskoristila priliku i pratila svog kolegu do ostave gde je on ručao. Budući da je sedeo ona ga je opkoračila i počela da ga ljubi, rekavši kako to čeka nedeljama i umire od želje za njim.

Muškarac se, naravno, nije protivio, pa joj je rekao da nema potrebe da se izvinjava. Iskoristio je priliku da ubrzo izađu i u pravi izlazak, iskoristivši priliku dok njen verenik nije bio tu.

- Voleo bih da izađem sa njom, al ne znam kako će to završiti. Uostalom, imam i ženu - rekao je on u ispovesti.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.