OVA VRSTA SE*SA PRUŽA EKSPLOZIVNI VRHUNAC: Odlepićete za NJOM
Foto: Profimedia

STRASTI

OVA VRSTA SE*SA PRUŽA EKSPLOZIVNI VRHUNAC: Odlepićete za NJOM

Čini se da su se parovi ipak umorili od eksperimentiranja jer, kako navedeni portal tvrdi, sve se više njih vraća klasičnoj misionarskoj poziciji i jednostavnim postizanjima užitka

Objavljeno: 20:23h

Prema pisanju portala "Pure Wow", ovaj tip odnosa na neko vreme je bio zapostavljen zbog seksa, koji je ljudima posebno postao zanimljiv nakon izlaska knjige i filma "Pedeset nijansi sive".

Čini se da su se parovi ipak umorili od eksperimentiranja jer, kako navedeni portal tvrdi, sve se više njih vraća klasičnoj misionarskoj poziciji i jednostavnim postizanjima užitka.

1 / 7 Foto: Profimedia

Dakle, ako nemate fioku punu igračaka za seks, vaš seksualni život se može okarakterisati kao "vanila".

Zbog čega je ovaj tip seksa na lošem glasu?

Neki ljudi, pobornici ovakvog seksa, vanila tip seksa smatraju dosadnim i monotonim, ali sigurnost sigurnost koju on pruža, kao i odsustvo mogućih iznenađenja, i dalje se smatraju među najpopularnijim vrednostima tokom vođenja ljubavi.

Seks
foto: Profimedia

Seksualna terapeutkinja Rosara Torisi smatra da vanila seks nailazi na predrasude jer je “kinky seks” postao prihvatljiviji u pop kulturi.

- Istina je da će ovaj seks smatrati dosadnim oni ljudi koji vole izazove. To je sve subjektivno. Ako neko kaže da je vanila seks loš, to je zato što on ne prija njegovom karakteru - zaključila je.

Što ako vanilla seks nije za vas?

seks
foto: Profimedia

- Ako ti ne pričinjava zadovoljstvo, zašto to da nastavite da radite - pita Torisi. Svako ima različite preferencije.

Dakle, bez obzira na to da li se opredeljujete za "kinky" ili "vanila" seks ili nešto između, Torisi naglašava da je najvažnije da prepoznate ono što želite i da o tome komunicirate sa partnerom.

(Espreso / Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.