Ove tipove muškaraca žene odmah OTPISUJU! (FOTO) (GIF)
Foto: Profimedia

mali vodič za zavodnike

Ove tipove muškaraca žene odmah OTPISUJU! (FOTO) (GIF)

Nije tako teško kako što vam se čini da prodrete u ženski mozak i da saznate šta to zapravo ona hoće, a kad znate šta hoće onda je u vašim rukama
Objavljeno:

4. Lenje bube i momci bez ambicija

Niko ne voli lenje ljude, pa zašto bi bilo drugačije sa devojkama. Ponekad stvari ne idu kako si planirao, ali barem se potrudiš da to promeniš. BNi jedna žena ne želi ptići na dejt sa muškarcem koji ne može da ustane do pet popodne i koji još na početkku ne može da se potruidi da stigne na dejt na vreme koje bi moglo obojma da odgovara. Još ako momak uz to nema ni nikakvih ambicija, sigurno će ga zaobići i to u širokom luku.

foto: giphy

5. Narcis, savršen hvalisavac, jak na rečima

Momak koji misli da je savršen, a da su svi drugi ispod njega bi zauvek mogao da ostane sam. Nema te žene koja može i hoće da sluša hvalisanje i hranjenje sopstvenog ega. Ako tek počinjete da se viđate u redu je da razmenjujete informacije takve vrste, ali pazite da ne preterate i da ona ne može doći do reči od vas.

foto: Shutterstock

6. Muškarac koji ne može da prizna svoju grešku

Zapravo, malo je ljudi koji bi odmah piznali svoju grešku, obično svi odmah počnu sa gomilom bespotrebnih opravdanja. Prvo šriznajte da ste pogrešili, pqa opravdanja verovatno ni neće biti potrebna. Za ženu ćete tako izgledati kao jaka i snažna ličnost, što je da se ne lažemo, ženama jedna od bitnijih muških osobina.

foto: giphy
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.