Ove tipove muškaraca žene odmah OTPISUJU! (FOTO) (GIF)
Foto: Profimedia

mali vodič za zavodnike

Ove tipove muškaraca žene odmah OTPISUJU! (FOTO) (GIF)

Nije tako teško kako što vam se čini da prodrete u ženski mozak i da saznate šta to zapravo ona hoće, a kad znate šta hoće onda je u vašim rukama
Objavljeno: 17.01.2017. 11:39h
  • 34

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Da li vas je ikad zanimalo šta to žene nervira kod muškaraca i kakve to frajere  otpisuju već na prvom dejtu, a za kakvim počinju da luduju odmah. Veliki zavodnici su svesni ovih stvari, zato i imaju mnogo uspeha sa ženama, a oni kojui se ponašaju ovako bi mogli zauvek da ostanu sami. 

Šta se dešava u muškoj glavi na prvom sastanku? (VIDEO)

foto: giphy

1. Bahatost baš nikad nije poželjna

Mnogi muškarci pokušavaju da privuku pažnju svojom bahatošću ili preteranom vikom, zapravo privući će pažnju, ali ne onakvu kakvu žele. Iako se to njima čini kao dobar način da privuku žene, one zaobilaze ovakve tipove, jer baš ni jedna ne želi bahatog tipa pored sebe.

foto: Shutterstock

2. Nepristojnost je uvek mana

Dokazano je da žene više vole muškarce sa manirima, to i jeste najveća tajna svih velikih zavodnika. Nema one žene koja se ne istopi kada joj neko otvori vrata, privuče stolicu ili pridrži za ruku. Mnogi momci zanemaruju veliki značaj ovih malih manira, i čine baš suprotno od njih. Nepristojnost, konstantno psovanje ili pljuvaje pored žene, znači samo da ćete sa tog dejta otići kući sami.

foto: giphy

3. Hladni, nezainteresovani ‚‚ ja sam frajer" momci

Ni jedna žena ne želi pored sebe tipa koji je u ‚‚ ja sam frajer fazonu". Lovačke priče i hvalisanja otsavite za muški deo ekipe, žena nema apsolutno nikakav poriv i nameru da avs sluša o tome. Pogotovo ako uz to još delujete hladno i nezainteresovano, pre će se zapitati ‚‚ Kog vraga ja tražim ovde?" nego što će pokušati da ima bilo šta sa vama.

foto: Shutterstock
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media