Spojite dlanove i saznajte sve šta vas čeka u ljubavi i braku! (FOTO)
Foto: Profimedia

šta vam kažu?

Spojite dlanove i saznajte sve šta vas čeka u ljubavi i braku! (FOTO)

Želite da otkrijete kakva vam je ljubavna i bračna budućnost? Na vašim dlanovima je sve zapisano, a to možete pročitati i sami
Objavljeno:

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Dlanovi su deo tela iz kojih se, veruju neki, može pročitati sudbina čoveka, ali i saznati nešto o karakteru osobe. Da biste saznali nešto više o tome šta vas čeka u budućnosti ne morate ići kod babe gatare. Iz jedne linije na dlanu možete vrlo lako iščitati vašu ljubavnu i bračnu budućnost.

Male su, al bole! MIKROPREVARE mogu dovesti do RASKIDA! (FOTO) (GIF)

Dlanovi imaju tri najduže linije, a ako želite da saznate nešto više o vašem karakteru i ljubavnom životu obratite pažnju na liniju koja je prva ispod prstiju koja se naziva i linija braka.

5 vrsta zagrljaja! Šta znači kad te zagrli baš ovako? (FOTO) (GIF)

Da pročitate svoju ljubavnu sudbinu otvorite dlanove i prislonite ih jedan uz drugi tako da budu u ravnoj liniji, zatim pogledajte gde vam se nalaze linije braka i ljubavi i da li se uklapaju.

foto: giphy

1. Linije na oba dlana su u ravnoj liniji

Vi ste nežni, osećajni, razumni, volite rutinu, a izbegavate neplanirane ‚‚avanture". Najveća je verovatnoća da ćete biti u braku s nekim ko je svima drag i vaš izbor svi će odobravati. A to znači da će vašeg supruga zavoleti i prihvatiti i vaša porodica.

foto: Profimedia / Espreso.co.rs ilustracija
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.