ZNACI DA SE VAŠEM DEČKU DOPADA NJEGOVA DRUGARICA: Ovo su JASNI SIGNALI da niste sve UMISLILI!
ilustracija, Foto: Profimedia

obratite pažnju!

ZNACI DA SE VAŠEM DEČKU DOPADA NJEGOVA DRUGARICA: Ovo su JASNI SIGNALI da niste sve UMISLILI!

Većini devojaka u manjoj ili većoj meri smetaju prijateljice njihovih momaka

Objavljeno:

Čak iako mogu da se poznaju celog života, drugarice naših momaka neretko posmatramo kao rivalke. Ima ljudi koji ne veruju u muško-ženska prijateljstva, ali ipak ona su sasvim prirodna i poželjna.

Svaka devojka potajno želi da je ona jedina ženska osoba u životu muškarca kog voli. Ponekad se desi i da preteramo i počnemo da sumnjamo bez pravih razloga. Ali, koji su znaci za uzbunu?

1. Flertovanje sa njom

Obratite pažnju na to kako razgovoraju. Da li je njihov razgovor samo prijateljski ili tu postoji i flert? Kada se nekom sviđa određena osoba, preovladava želja za zavođenjem koja se teže sakriva. Čak iako vas ubeđuje u suprotno, ukoliko primetite da njihov razgovor izlazi iz domena prijateljskog, to je crvena zastavica.

Prijatelji, Kafa, Razgovor, Prevara, Afera, Flert, Flertovanje, Društvo
foto: Profimedia

2. Priča joj sve detalje

U svakom prijateljskom odnosu normalno je poveravanje i deljenje pojedinih informacija o životu. Ali, i tu treba da postoji granica, posebno u muško-ženskom prijateljstvu. Možda ste primetili da vaš dečko svojoj prijateljici priča sve, lakše joj se proverava i deli stvari iz života koje ne smatrate prikladnim. Ako vas uz sve to ostavlja samu i ne daje vam nikakva objašnjenja, to je znak za uzbunu.

3. Upoređuje vas

Ukoliko vas dečko upoređuje sa njegovom drugaricom to je ozbiljan signal da mu se ona i dopada. Upoređivanje vaših karaktera, fizičkog izgleda i reakcija uopšte nije zrelo ni primereno ponašanje, a takav muškarac vam ne treba.

4. Stalno priča o njoj

Razmislite koliko često spominje njegovu drugaricu. Primetili ste da često priča o njoj, čak i nesvesno započinje razgovor o prijateljici više puta dnevno? To je siguran znak da nemate šta više da tražite u toj vezi.

5. Ona je uzrok vaših svađa

Još jedan znak upozorenja jesu sve češće svađe koje započinju zbog nje. Čak i kada nije tu, uzrok je vaših sukoba. Ako uz to vaš dečko ne menja ponašanje za koje ste mu ukazali da vam smeta, stalno brani svoju drugaricu i radi stvari koje vas povređuju - onda bi bilo bolje da svako od vas nastavi svojim putem.

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso/Magazin Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.