BISEKSUALCI PROGOVORILI: Evo koje stvari u KREVETU bolje rade ŽENE, a koje MUŠKARCI!
Foto: Profimedia

ŠTA VI MISLITE?

BISEKSUALCI PROGOVORILI: Evo koje stvari u KREVETU bolje rade ŽENE, a koje MUŠKARCI!

Njih jednako privlače oba pola, a uporedili su svoja iskustva u krevetu sa muškarcima i sa ženama i zaključili da zaista postoje velike razlike u pristupu seksu.

Objavljeno:

Iako su polni stereotipi često vrlo daleko od stvarnosti, ne može se poreći da postoje neke generalne razlike između žena i muškaraca kao seksualnih partnera. Portal Gurl prenosi iskustva ljudi koji su imali seksualne odnose s muškarcima i ženama:

1. Žene su bolje u ljubljenju, one se različito ljube od muškaraca. Iako mi seksualno više odgovaraju muškarci, žene se manje monotono ljube, menjaju ritam i odlično prepoznaju partnerove znakove. (kaže žena)

2. Muškarci više izražavaju što žele, tačno govore "voleo bih da napraviš to i to, ja ću ti sada ovo... To znatno olakšava stvari i opušta drugu stranu, ali i doprinosi boljem seksu. Žene pak prepuštaju muškarcu vodstvo i neće previše govoriti, osim da se nastavi s nečim što im odgovara. (kaže muškarac).

1 / 6 Foto: Profimedia

4. Muškarci takođe mogu biti nežni, a ponekad su u seksu muškarci bili nežniji sa mnom nego žene, posebno dodirujući delove koji oni nemaju - poput grudi i vagine. (kaže žena)

5. Kod oralnog seksa, nema neke razlike u polu, mislim da se te veštine razlikuju od čoveka do čoveka. Ali, žene puno bolje diraju vaginu, valjda zato što je dobro poznaju. (kaže žena)

(Espreso/24sata)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.