S NJIMA NIKADA NEĆE BITI SREĆNI: Od ovih PET TIPOVA MUŠKARACA bežite glavom bez obzira!
Ilustracija, Foto: Profimedia

pazite se

S NJIMA NIKADA NEĆE BITI SREĆNI: Od ovih PET TIPOVA MUŠKARACA bežite glavom bez obzira!

Izbegavajte ih po svaku cenu

Objavljeno:

Prvo pravilo je da ljude ne možete da promenite, bez obzira koliko ih volite.

Drugo pravilo je da uvek postoji trenutak kada morate da odlučujete glavom, a ne srcem.

I tada ćete shvatiti da ste možda pogrešno procenili svog partnera.

Nije to lako priznati, ali neke tipove muškaraca jednostavno morate da izbegavate jer sa njima nikada nećete biti srećni.

Muškarci koji se ponašaju agresivno prema drugima

Mnogim ženama je privlačno kada muškarac pokazuje određenu dozu agresije prema drugima jer ga one odmah predstavljaju kao heroja i svog zaštitnika. Međutim, ako je on fizički nasrnuo na nekog to nikako ne znači da ste pored njega sigurni – naprotiv. Mnogim devojkama laska osećaj da su “ukrotile” divlju zver u svom partneru, sigurne su da on nikada neće dići ruku na njih. Međutim, nasilje prema drugima lako može da se pretvori u nasilje prema vama.

Ukoliko osoba nije u stanju da konflikt reši civilizovano, već samo pesnicama, bežite od njega.

Nezreli

Koliko god da je lep, atraktivan, zanimljiv, pažljiv, muškarac ako je detinjast i nezreo nije nešto što vam treba u životu. On misli samo na svoje potrebe, ne želi odgovornost, sebičan je… U vezi vi ćete morati da mu govorite šta treba da radi, jer se on sam neće setiti… Vama treba muškarac, a ne dete. Druga opasnost je jaka figura majke u njegovom životu, s njom ćete morati stalno da se borite.

Sebični

Ovakve osobe nemaju empatiju, ne razumeju i ne trude se da shvate osećanja drugih, zanima ih samo svoje “ja”. Rade samo na tome da zadovolje i usreće sebe i nije im bitno ako će usput nekog povrediti. Ne umeju da cene ono što drugi za njih rade. Brak s takvom osobom može biti nepodnošljiv.

Narcisi

Ilustracija
Ilustracijafoto: Profimedia

Iako na početku deluje da ima dobre namere, kasnije shvatite da ste bili žrtva manipulacije. Narcisi su egoisti, misle samo na sebe i svoje potrebe. Koriste manipulaciju kako bi postigli ono što žele, kroz prebacivanje krivice. Napraviće od sebe žrtve a onda će vas okrviti za njegovu patnju. Dovešće vas do toga da sumnjate u sebe, da mislite da ste loši, da vi njega ugnjetavate, a zapravo je sve vreme obrnuto… On nema empatiju, tuđa osećanja mu ne predstavljaju ništa.

Oni koji stalno flertuju

Ilustracija
Ilustracijafoto: Profimedia

Ovakav čovek misli da je šteta provesti ceo život s jednom ženom. On je izuzetno šarmantan, voli da ugađa, da poklanja, da bude galantan, deli komplimente… u početku svima prija takva pažnja i žena se oseća posebno. Međutim, problem nastaje kada mu dosadi. Tada traži novu metu.

To može da bude koleginica, radnica u prodavnici, na šalteru, čak i vaša najbolje drugarica… U svakoj ženi koja mu privuče pažnju vidi priliku da je osvoji. Ovakav muškarac nikada ne može da bude veran i nikada se neće promeniti, zapamtite to.

( Espreso / Objektiv )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.