Koji dan je bio najpopularniji za dejt u 2017-oj? (FOTO) (GIF)
Foto: Profimedia

Stvoren za ljubav!

Koji dan je bio najpopularniji za dejt u 2017-oj? (FOTO) (GIF)

Čak i ako nemate svoju bolju polovinu, izlazak na dejt za Novu godinu može imati veliki uticaj na vaš život novoj godini
Objavljeno:

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Aplikacija za pronalaženje partnera ‚‚Hinge" je objavila koji je najpopularniji dan za odlazak na dejt u 2017. godini. Pripremite se da čujete da li ste propustili najromantičniji izlazak u novoj godini.

Najpopularniji dan za dejt u 2017. godini je bio pred vama, to je 1. januar. Na samu Novu godinu je najviše parova otišlo na romantični izlazak. Aplikacija za pronalaženje partnera ‚‚Hinge" je predvidela da će se ogroman broj novih korisnika upravo 1. januara prijaviti na aplikaciju što temelje na informacijama prema najpopularnijim danima za sastanke na aplikaciji i na najpopularnijim pretraživanjima.

foto: giphy

Popularnost 1. januara, kada je reč o ljubavnim sastancima, zapravo i nije novost – to je najpopularniji dan u godini za dejtove više od 5 godina. 1. januara 2016. aplikacija ‚‚Hinge" je zabeležila čak 35 procenata više poseta, a na Novu godinu 2015. razmenjeno je 64 procenta više telefonskih brojeva.

foto: Profimedia
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.