ZNAJU KAKO TO DA URADE, ALI NE ŽELE DA SE TRUDE: Ovo su najgori tipovi muškaraca u krevetu!
Ilustracija, Foto: Profimedia

Neverovatno

ZNAJU KAKO TO DA URADE, ALI NE ŽELE DA SE TRUDE: Ovo su najgori tipovi muškaraca u krevetu!

U svojoj novoj kolumni ekspertkinja za seks Nađa Bokodi otkrila je da je naišla na muškarce koji se hvale činjenicom da, iako dobro znaju način kako da zadovolje ženu u krevetu, oni jednostavno ne žele da se potrude da je zadovolje, piše The Sun.

Objavljeno:

„Jedan od najčudnijih prikaza krhke muškosti kojem sam svedočila do danas je ideja da je pravi muškarac onaj koji namerno razočarava ženu u krevetu. Ovu bizarnost sam otkrila u komentarima ispod videa na TikToku jer sam se šalila da muškarci ne mogu da pronađu klitoris.

Prvo sam mislila da su komentari satira, tek onda sam shvatila da su ljudi ozbiljni. Ovi muškarci tvrde da definitivno znaju gde je klitoris, ali ih jednostavno nije briga“, kaže Nađa.

Seks
foto: Printscreen/Instagram

Citirala je jednog čoveka koji je rekao: „Svi znamo gde se nalazi i nije da ne možemo da ga pronađemo, jednostavno nas nije briga“.

“Možda kada bismo proširili definiciju šta znači „biti muškarac“ i napravili mesta za širok spektar emocija pod okriljem muškosti, muškarci bi mogli da urade ono što su govorili ženama da rade tokom cele istorije i još: opuste se, nauče da se šale! I kad smo već kod toga, momci, ne bi vam škodilo da se s vremena na vreme nasmejete. U najmanju ruku, naučite da da izgubite u igri FIFA-e bez probijanja rupe u zidu“, zaključila je Nađa.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.