15 prazničnih ideja za dejt koje će vas oboje rastopiti (FOTO) (GIF)
Foto: Profimedia

praznici na zabavniji način

15 prazničnih ideja za dejt koje će vas oboje rastopiti (FOTO) (GIF)

Ne dajte da vam zima pokvari planove, čak i po ledenom vremenu vaši sastanci mogu biti savršeni
Objavljeno:

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Bilo da želite da provedete praznično doba u kući ili napolju, postoji mnogo načina da se vi i vaša druga polovina lepo provedete, bez trošenja ogromne količine novca.

Praznici su zavbavni baš zbog te euforije, svuda je muzika, svi slave, a vi ne znate gd biste pre i šta biste radili. Ako ne možete da se odlučite gde ćete da idete i šta da radite iskoristite neke od ovih zanimacija.

15 prazničnih ideja za dejt koje će vas oboje rastopiti

1. Gledajte zimske sportove

Bilo da je to umetničko klizanje na ledu, skijanje ili hokej uživo, sedite u toplom baru i gledajte utakmicu jer zima je idealno godišnje doba za takvu vrstu zabave. Umesto gledanja zimskih sportova iz barova to možete raditi i u kući, jedno od vas će sigurno lepo zadremati.

foto: giphy

2. Idite na klizanje ili sankanje

Iako neko od vas dvoje nije baš vičan ovom sportu, definitivno će biti veoma zabavno da gledate jedno drugo kako padate po ledu ili se valjate po snegu.

foto: giphy

3. Napravite prazničnu žurku

Ne mora da bude u porodičnom okruženju, gde ćete svi mirno sedeti i jest, pogotovo ako ste maldi. Pozovite najdraže prijatelje, koji će doneti sa sobom neko piće i hranu i napravite fantastičnu zabavu.

foto: Shutterstock

4. Pravite Sneška Belića

Iako to ne oduzima mnogo vremena, možete baš da se potrudite i organizujete takmičenje sa vašim dragim, dok vam se ruke ne smrznu.

foto: giphy

5. Posetite praznični vašar

Podelite šećernu vunu, uživajte u obilju slatkiša, i kupite jedno drugom sitan poklončić koji će vas podsetiti na predivan zajednički dan.

foto: Giphy
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.