POZVAO SAM DEVOJKU DA IDEMO ZAJEDNO NA VENČANJE, A ONA MI JE ZAGORČALA ŽIVOT! Nasamarila me je ko MAJMUNA
Svađa, Foto: Profimedia

u problemu

POZVAO SAM DEVOJKU DA IDEMO ZAJEDNO NA VENČANJE, A ONA MI JE ZAGORČALA ŽIVOT! Nasamarila me je ko MAJMUNA

Na poslu je upoznao devojku koja mu se svidela na prvu i odlučio je pozvati na venčanje svoje sestrične kao pratnju. Noć je započela odlično i oni su se dobro zabavljali, a sve je postalo još bolje kada mu je predložila da imaju odnos

Objavljeno:

Imao sam seks za jednu noć, ali mislim da me ta devojka uhvatila u zamku i namerno ostala trudna. Nisam hteo ni devojku, a kamoli porodicu.

I kako uopšte mogu biti siguran da je ona stvarno trudna ili da je beba moja ? Ne znam šta da mislim o svemu – napisao je jedan muškarac za The Sun.

Na poslu je upoznao devojku koja mu se svidela na prvu i odlučio je pozvati na venčanje svoje sestrične kao pratnju. Noć je započela odlično i oni su se dobro zabavljali, a sve je postalo još bolje kada mu je predložila da imaju seks.

– Htela je seks pa sam otišao po kondom, ali je rekla da ne brinem da je ona na kontracepctivnkm pilulama. Seks je bio neverovatan i nastavili smo do ranog jutra. Pitala je je li ovo jednokratno, a ja sam rekao da ne želim ništa ozbiljno.

Seks
foto: Profimedia

Nekoliko nedelja kasnije video sam njen propušteni poziv na svom telefonu. Kad sam je nazvala, rekla mi je da je trudna. Poludeo sam. Rekao sam joj da nikad nisam hteo naći devojku, a kamoli dete – nastavio je.

Rasprava, Svađa
foto: Profimedia

– Možda te nije namerno uhvatila u zamku. Toliko stvari može uticati na učinkovitost pilule. Ako odluči nastaviti s trudnoćom, to je njen izbor. Niste to tražili, ali može li ovo biti pravo vreme da ublažite svoj playboy stil života? Privlači vas pa zašto ne biste razgovarali o razvoju veze? Možda ćete se dobro slagati i iz spavaće sobe. Čak i ako odlučite da ne želite vezu s njom, ako je dete vaše, odgovorni ste finansijski, a po mogućnosti i emocionalno – odgovorila mu je Deidre.

(Espreso/Večernjilist.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.