LJUBAVNIK JE ŽELEO DA JOJ NAPRAVI DETE, A ONDA JE URADIO NAJGNUSNIJ USTVAR IKAD: Ostala je zatečena
Odnos, Foto: Profimedia

PROBLEMI

LJUBAVNIK JE ŽELEO DA JOJ NAPRAVI DETE, A ONDA JE URADIO NAJGNUSNIJ USTVAR IKAD: Ostala je zatečena

Oseća se tako udaljeno od njega, a neki dan je otkrila da ju je blokirao na svim kanalima bez ikakvog objašnjenja ili pozdrava

Objavljeno:

Moj oženjeni ljubavnik mi je rekao da želi da imamo dete kako bi zauvek imao pola mene, ali to je bila laž. Imam 32 godine i nikad pre nisam imala dugotrajnu vezu, a on oma 40 godina i ženu i dvoje dece – napisala je jedna žena za The Sun.

Počeli su da imaju aferu prošle godine i rekao joj je da mu se sviđa od trenutka kada ju je ugledao. Oboje rade u bolnici te su se tokom pandemije koronavirusa iznimno zbližili. Nakon mesec dana afere, rekao joj je da će napustiti svoju ženu. No, dva dana kasnije je odustao, rekavši da ne može zbog svoje dece.

1 / 5 Foto: Profimedia

– Njegovo rešenje? Trebali bismo da osnujemo porodicu i tako bi on uvek bio vezan za mene. Počeli smo biti neoprezni kada smo imali seks, ne bi koristili kondome i nije nas zanimalo jesam li ostala trudna. Zatim su ga premestili u drugu bolnicu. Nisam ga toliko viđala, ali nenajavljeno bi se pojavio kod mene kao da nikad nije ni otišao – nastavila je.

Imali bi seks, a onda bi on samo otišao bez pozdrava. Oseća se tako udaljeno od njega, a neki dan je otkrila da ju je blokirao na svim kanalima bez ikakvog objašnjenja ili pozdrava.

– Niste prvi i nećete biti poslednji koji će pasti na čari nekoga ko se nikada ne želi posvetiti samo jednoj osobi. Njegov govor o tome da ima dete s vama je verojatno bio upravo ono što ste želeli čuti, da će biti uz vas, ali lažna obećanja samo su njegov ciničan način da vas zadrži. Kako on sada radi u drugoj bolnici, možete nastaviti dalje, a da ne naletite na njega. Ako se pojavi u vašem domu, cenite sebe i recite mu da neobavezne veze nisu vaš stil - i gotovo je – odgovorila joj je Deidre.

(Espreso / The Sun)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.