SRPSKA GLUMICA PRIZNALA DA SU JE TERALI NA OVAJ RAD: Nije mi bilo prijatno, ali...
Sloboda Mićalović, Foto: Printscreen/ RTS

otkRILA

SRPSKA GLUMICA PRIZNALA DA SU JE TERALI NA OVAJ RAD: Nije mi bilo prijatno, ali...

Naša poznata glumica priznala je da joj nije bilo nimalo lako da snima van naše zemlje

Objavljeno:

Poznata glumica Sloboda Mićalović najavila je premijeru filma „Sunflower“ koji je juče prvi put biti prikazan na FEST-u.

– Poziv od divne rediteljke dobila sam dok sam u Jagodini snimala „Korene“ i zamolila me da se snimim i da joj pošaljem video. Nije mi to bilo prijatno jer tada uopšte nisam govorila ruski, a i danas ga slabo govorim. Dara Džokić i Anica Dobra s kojima sam tada snimala su me naterale da to uradim i dobila sam ulogu – rekla je nasmejana Sloboda u emisiji „Kec na jedanaest“ na K1 televiziji.

– Snimali smo u Kazahstanu, u Alma-Ati i film je dobio veliki broj nagrada na festivalu u Veneciji, u Kanu, Istanbulu, Londonu, u Francuskoj… Ja sam dobila i priznanje za najbolju glumicu u Istanbulu – istakla je Sloboda, a potom priznala da nije bilo nimalo lako snimati van zemlje, jer je tada odvojena od porodice.

1 / 12 Foto: Instagram

– Teško mi pada kada snimam i u Srbiji, van Beograda, jer nisam sa decom i porodicom, ali moj život su i posao i porodica. Ja sam odavno shvatila da je to čergarski život i moja deca na to moraju da se naviknu. Naravno, ne bih volela da non-stop snimam u inostranstvu, i da nemam vremena za decu, porodicu i pozorište, za moj posao u Srbiji. Ali, prijaju mi ovakvi povremeni izleti u druge kulture, predele. To mi je izazov. Svi mi glumci vapimo za izazovima i malo nam je tržište naše zemlje. Najvažnije je usuditi se da se otisneš dalje, a ja sam se usudila i divno je bilo to iskustvo – rekla je poznata glumica na K1.

– Takvi povremeni izleti su pravo osveženje.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.