UMRO POZNATI GLUMAC, UPRAVO JAVLJENE STRAVIČNE VESTI!
Ned Ajzenberg, Foto: Printsreen/Youtube

TUGA

UMRO POZNATI GLUMAC, UPRAVO JAVLJENE STRAVIČNE VESTI!

Ned je rođen i odrastao u Njujorku, a glumu je počeo da uči u srednjoj školi

Objavljeno:

Ned Ajzenberg, poznat po svom radu na "Zakon i red: SVU" i nedavno, "Mare of Easttovn", umro je nakon borbe sa rakom.

Ned je umro tokom vikenda, njegova supruga Patriša kaže za TMZ:

„Kao što bi Ned rekao, napala su ga dve veoma retke ubice — holangiokarcinom i okularni melanom. Tokom dve godine, hrabro se borio protiv raka u četiri oka dok je nastavio da radi u šou biznisu kako bi osigurao da njegovo zdravstveno osiguranje isplati sebe i svoju porodicu.”

Ned je poznat po ulozi detektiva Hauzera u HBO drami "Mare of Easttovn" zajedno sa Kejt Vinslet. Njegov rad kao branilac Rodžera Kreslera u filmovima "Zakon i red" i "Zakon i red: Jedinica za posebne žrtve" učinio ga je jednim od najčešćih sporednih likova u seriji.

1 / 9 Foto: Printscreen/Youtube

Iako Ned ima gomilu TV uloga pod svojim imenom, on je takođe glumio u gomili velikih filmova... uključujući „Poslednji čovek koji stoji“ sa Brusom Vilisom, „Limitless“, „Beba od milion dolara“, „The Burning,“ Zastave naših otaca" i "Građanska akcija" ... da spomenemo samo neke.

Ned je rođen i odrastao u Njujorku, a glumu je počeo da uči u srednjoj školi ... dobijajući svoju prvu filmsku ulogu 1980. godine, a takođe je bio na turneji u predstavi na Brodveju "Memoari Brajton Biča". Takođe je suosnivač pozorišne kompanije Goli anđeli 1987.

Iza Neda su ostali Patriša i njegov sin Lino. Imao je 65 godina.

(Espreso / TMZ)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.