UMRO GLUMAC, UPRAVO JE JAVLJENO!
Ilustracija, Foto: Printscreen/Youtube/ Odesa Film Studio

TUGA!

UMRO GLUMAC, UPRAVO JE JAVLJENO!

Ranije je objavljeno da je Juhtin hospitalizovan drugi put za mesec dana. Krajem januara 89-godišnji Juhtin se osećao loše, a u februaru je potražio lekarsku pomoć

Objavljeno: 17:37h

Narodni umetnik Rusije Genadij Juhtin preminuo je u 89. godini, prenosi TASS, pozivajući se na Savez kinematografa Rusije.

Genadij Juhtin je poznat gledaocima po filmovima „Proleće na Zarečnoj ulici“, „Slučaj Rumjancev“, „Tenkovi za ronjenje na dnu“, „Mrtva sezona“ i „Šava“. Takođe je glumio u Sibiradi i Neuhvatljivim osvetnicima. Godine 1994. Juhtin je dobio titulu narodnog umetnika Rusije.

1 / 5 Foto: Printscreen/Youtube/ Odesa Film Studio

Ranije je objavljeno da je Juhtin hospitalizovan drugi put za mesec dana. Krajem januara 89-godišnji Juhtin se osećao loše, a u februaru je potražio lekarsku pomoć. Dijagnostikovan mu je korona virus i hospitalizovan je. Glumcu je dijagnostikovana virusna upala pluća, PCR test na korona virus je bio pozitivan. Lekari su stanje glumca ocenili kao teško.

Osećajući se bolje, glumac je otišao kući – za otpust se saznalo 14. februara, ali nekoliko dana kasnije umetnik je ponovo bio u bolnici.

Bonus video:

03:17

POBEDITE ZAUVEK NAPADE PANIKE I ANKSIOZNOST UZ OVE TRIKOVE! Psihoterapeut Kovačević pokazala kako

(Espreso/Gaming Deputy)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.