AL PAĆINO UHVAĆEN U AKCIJI NA ULICI: Svet zanemeo nakon OVAKVOG prizora (VIDEO)
Al Paćino, Foto: Profimedia

LEGENDA

AL PAĆINO UHVAĆEN U AKCIJI NA ULICI: Svet zanemeo nakon OVAKVOG prizora (VIDEO)

Legendardni glumac Al Paćino (81) snimljen je tokom šetnje Beverli Hilsom, a kako je imao slušalice u ušima, on je usput i zaplesao uz muziku

Objavljeno: 16:33h

Mnogi fanovi bili su oduševljeni što njihom omiljeni glumac pleše u devetoj deceniji života.

"Kralj! Al Paćino je živa legenda", "Želim da budem poput Ala Paćina. Imam uspešnu karijeru, bogat i da trčim sa 80 godina", "Teško mi je da uopšte objasnim koliko me oraspoložio video-snimak na kojem Al Paćino pleše", "81 godina. Voleo bih da imam tvoju energiju", "Ma Al Paćino je najbolji" - komentari su koji su osnavnuli na Tviteru.

Paćino je jedan od najboljih holivudskih glumaca, a ako je suditi prema njigovoj kondiciji, onda je jasno da od penzije nema ničega.

- Ono što me čini srećnim je moja želja. Da imam apetit za bilo čime, za poslom, životom. Želja je ta koja ponekad i nadvlada sam talenat - rekao je u jednom od intervjua.

"Kuća Gučijevih" je poslednji film u kojem je Al Paćino pojavljuje, a uskoro ćemo ga gledati u filmu "Kralj Lir" u kojem on ima glavnu ulogu.

Podsetimo, Al Paćino je legendaran ne samo po svojim ulogama, nego i po izjavama o životu.

- Izdaja je sastavni deo života. Roditelji napušraju svoju decu, oni koji su se kleli na večnu ljubav preko noći postanu ravnodušni, muž ostavi ženu, sve ove situacije su deo životnog puta - kaže on.

"Kada nas neko povredi važno je zapamtiti: To se nije dogodilo zato što smo mi krivi ili smo učinili nešto pogrešno. Kad pada kiša ne krivimo sebe, zatvorimo prozore i čekamo da loše vreme prođe."

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.