UMRO GLUMAC IZ POPULARNE SERIJE, NOVE CRNE VESTI!
Džek Smeturst, Foto: Printscreen/Youtube/Talking Pictures TV

tuga!

UMRO GLUMAC IZ POPULARNE SERIJE, NOVE CRNE VESTI!

Džek se proslavio svojom ulogom jednostavnog Edija u komediji iz 1970-ih i govorio o njenoj popularnosti u dokumentarcu Radija 4 2016. pod nazivom ,,Još uvek volim svog suseda"

Objavljeno:

Džek Smeturst je preminuo u 89. godini života.

Glumac iz ,,Voli svog bližnjeg", koji je bio najpoznatiji po ulozi Edija Buta u kontroverznom sitkomu, veruje se da je bio okružen porodicom kada je mirno umro, navodi Dejli star.

Takođe se pojavio u brojnim drugim omiljenim britanskim TV serijama tokom svoje karijere, uključujući ,,Dinnerladies", ,,Here's Harry", ,,Watch Your Stern", ,,Doctor At Large", ,,For The Love of Ada" i ,,Carry on Sergeant".

Međutim, Džek se proslavio svojom ulogom jednostavnog Edija u komediji iz 1970-ih i govorio o njenoj popularnosti u dokumentarcu Radija 4 2016. pod nazivom ,,Još uvek volim svog suseda".

1 / 3 Foto: Printscreen/Youtube/Talking Pictures TV

Nakon vesti o njegovoj smrti, fanovi su na Tviteru odali počast.

Jedan je napisao: „Džek Smethurst je umro u 89. Glumac Voli svog bližnjeg umro je 'mirno' kod kuće okružen svojom porodicom. Upoznao sam ga sa njegovom ćerkom u februaru 2020. na sajmu filma u Londonu, tako divnog brbljivog čoveka koji je bio tako srećan što su „mlađi ljudi” znali ko je on. RIP Džek”.

Dok je drugi prokomentarisao: „Duboko tužan što je čuo za smrt glumca Džeka Smethursta u dobi od 89 godina. On je postao televizijska slava kroz sitkome iz 70-ih, kao što su Za ljubav prema Adi i Voli svog bližnjeg. Takođe je imao uspešnu filmsku i scensku karijeru. A divan ljubazan i zabavan čovek. Ovde @ElstreeStudios 2015.“

Treći je jednostavno napisao: "Džek Smethurst, RIP."

Bonus video:

41:52

USIJANJE 16.02.2022.

(Espreso/Daily Star)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.