ESPRESO PREPORUKA ZA GLEDANJE: Uvek znam kada će se odrasli rasplakati - "PROJEKAT FLORIDA"
,,Projekat Florida", Foto: Profimedia

bezbrižnost!

ESPRESO PREPORUKA ZA GLEDANJE: Uvek znam kada će se odrasli rasplakati - "PROJEKAT FLORIDA"

Radnja filma je smeštena u motelu poznatom kao ,,Magic castle" u Kisimiju u Floridi, gde mlada majka Hejli odgaja svoju šestogodišnju ćerku Muni dok istovremeno pokšava da sastavi kraj sa krajem

Objavljeno: 14:20h

Espreso Vam danas donosi divan i potresan svet ostvarenja ,,Projekat Florida" iz 2017. godine.

,,Projekat Florida" predstavlja proslavljenog Vilema Dafoa i upoznaje nas sa jednako brilijantnom Bruklin Princ, Brijom Vinait, Valerijom Koto, Kristoferom Riverom i Kalebom Džonsom.

Projekat Florida
foto: Profimedia

Radnja filma je smeštena u motelu poznatom kao ,,Magic castle" u Kisimiju u Floridi, gde mlada majka Hejli odgaja svoju šestogodišnju ćerku Muni dok istovremeno pokšava da sastavi kraj sa krajem.

1 / 14 Foto: Profimedia

Uvek znam kada će se odrasli rasplakati.

Njihovi životi su teški i siromašni. Žive od danas do sutra, ne znajući hoće li imati dovoljno sredstava da plate smeštaj sledećeg meseca. Ipak, Muni ima srećno i bezbrižno detinjstvo.

Projekat Florida
foto: Profimedia

Muni: Znaš li zašto je ovo moje omiljeno drvo? Džensi: Zašto? Muni: Zato što se iskrivilo, ali i dalje raste.

Ona celo vreme provodi u razdraganoj igri sa decom iz komšiluka. Zajedno stvaraju nezaboravne uspomene i upadaju u brojne nestašluke.

Ko treba da pogleda ovaj film?

,,Projekat Florida" je namenjen osobama kojima osećaju nostalgiju za detinjstvom, ali i onima koji traže beg od sveta odraslih. Ovaj film će takođe biti interesantan onima koji žele da bliže istraže život jedne od najugroženijih grupa stanovnika.

Bonus video:

00:28

OBNAVLJA SE KUĆA CVETKOVIĆA, PORODICE POKOJNOG RATNOG VOJNOG INVALIDA SA PETORO DECE: Mališani će najzad normalno živeti

(Espreso/Ana Klikovac)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.