U DECEMBRU PRAVO UŽIVANJE: 10 filmova i serija koje morate pogledati ovog meseca (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/A24

OVO JE PUN POGODAK

U DECEMBRU PRAVO UŽIVANJE: 10 filmova i serija koje morate pogledati ovog meseca (VIDEO)

Mi smo u nastavku izdvojili 10 preporuka za vas.

Objavljeno:

Godina se polako privodi kraju, ali još uvek ima puno filmskog i serijskog sadržaja koji tek treba da se pojavi. Uprkos tome što verovatno još niste stigli da pogledate sve sa svoje ovogodišnje liste, uskoro stiže još nekoliko zanimljivih ostvarenja, a mi smo u nastavku izdvojili 10 preporuka za vas.

Silent Night

Iako je u pitanju praznični film, atmosfera je veoma mračna, jer je ovo zapravo crnohumorna komedija o porodici koja se okuplja poslednji put, dok iščekuju svoje poslednje veče na svetu. Međutim, ono što najviše privlači pažnju je glumački ansambl, koji između ostalih čine Kira Najtli, Lili Rouz-Dep, Metju Gud i Roman Grifin Dejvis.

Film stiže u bioskope 3. decembra.

Money Heist

Popularna španska serija dolazi do svog kraja i mnoge stvari će se razrešiti u poslednjih pet epizoda. Drugi deo pete sezone namerno je odvojen od prvog kako bi se digla tenzija i kako bi iščekivanja bila još veća, a čeka nas priča o tome kako popularni likovi pokušavaju da pobegnu od policije.

Ove epizode imaće premijeru na Netfliksu 3. decembra.

And Just Like That

Kao što smo već najavili više puta, čuvena serija se vraća u novom ruhu, sa novim avanturama, nekim poznatim i nekim novim licima. Odsustvo Samante će mnogima smetati, ali ćemo videti Keri, Samantu i Šarlom kako prolaze kroz život u 50-im godinama.

Premijera je 9. decembra na servisu HBO Max.

West Side Story

Stiven Spilberg prihvatio se posla da adaptira novu verziju klasičnog mjuzikla, koja je konačno pred nama. Pratimo rivalstvo dve bande i grupe ljudi različitog porekla, gde glavne uloge dvoje zaljubljenih tumače Ansel Elgort i Rejčel Cegler, a tu je i Anita iz originalnog filma iz 1961. godine – Rita Moreno.

Film stiže u bioskope 9. decembra.

Spider-Man: No Way Home

Nakon što je njegov identitet otkriven celom svetu, Piter Parker traži pomoć Doktora Strejndža da povrati svoj život, ali ne ide sve kao po planu. Ovaj film uvešće koncept multiverzuma, pa će tako vratiti neke negativce poznate iz prethodnih iteracija Spajdermena.

Poslednji Marvelov film za ovu godinu u bioskope stiže 16. decembra.

Emily in Paris

Lili Kolins ćemo ponovo gledati u ulozi Emili Kuper u drugoj sezoni popularne Netfliksove serije, koja nas još jednom vraća u Pariz. Gledaćemo ljubavne trouglove, velike zabave, ali i puno novih likova i mogućih nesporazuma sa kojima će se Emili suočiti.

Premijerno prikazivanje je na Netfliksu 22. decembra.

The King’s Man

Treći deo serijala zapravo predstavlja prednastavak i bavi se nastankom fanovima poznate britanske organizacije i misijom zaustavljanja nekih od najvećih kriminalaca u nameri da eliminišu svetsku populaciju. U glavnim ulogama gledamo Rejfa Fajnsa, Harisa Dikinsona, Stenlija Tučija i Đimona Honsua.

Film stiže u bioskope 22. decembra.

Don’t Look Up

Dugoočekivani film Adama Mekeja obuhvata neka od najpopularnijih glumačkih imena današnjice, među kojima su Leonardo Dikaprio, Dženifer Lorens, Meril Strip, Kejt Blanšet, Džona Hil i Timoti Šalame. Dok ogromna kometa hrli ka Zemlji i preti da označi kraj čovečanstva, dvoje astronoma pokušavaju da upozore svet.

Film prvo stiže u pojedine bioskope 10. decembra, a potom će moći da se strimuje na Netfliksu od 24. decembra.

The Tragedy of Macbeth

Novi film Džoela Koena, koji radi bez brata Itana, već je prikupio puno pažnje. Tu je kontroverza oko tamnoputog Magbeta, ali i najava da bi Denzel Vošington za tu ulogu mogao da dobije Oskar. Lejdi Magbet glumi Franses Mekdormand.

Film dolazi u bioskope 25. decembra.

The Book of Boba Fett

Univerzum Ratova zvezda još uvek se širi, pa ćemo tako dobiti nastavak priče o lovcu na ucenjene glave za koga su svi mislili da je mrtav. Pratimo Bobu Feta i Fenek Šand nakon osvajanje teritorije koju je držao Džaba Hat, a očekuje se puno novih neprijatelja i avantura.

Serija dolazi na servis Disney+ 29. decembra.

(Espreso/L’Officiel USA)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.