Najveći šarmer srpskog glumišta: Žene se u bolnici utrkivale da neguju Dragana Nikolića! (FOTO)

još uvek privlači pažnju

Najveći šarmer srpskog glumišta: Žene se u bolnici utrkivale da neguju Dragana Nikolića! (FOTO)

Sve su htele da ga leče, brinule su da mu ništa ne zafali, redovno ga obilazile u apartmanu, donosile mu novine - rekao je izvor blizak glumcu
Objavljeno: 09:15h

Legenda srpskog glumišta Dragan Nikolić se tokom rehabilitacije u Vrnjačkoj Banji jedva odbranio od dama koje su htele da budu u njegovoj blizini. Nikolić je u ponedeljak napustio specijalnu bolnicu u kojoj se lečio i odmarao prethodna dva meseca, i vratio se u svoj stan na Vračaru.

On se oseća mnogo bolje, a prema preporuci lekara, na dalje kontrole će ići u beogradski Klinički centar. - Dragan Nikolić je proveo dva meseca u Vrnjačkoj Banji na rehabilitaciji. O njemu je brinuo ceo tim lekara, ponovo su ga kompletno pregledali i odredili mu terapiju. Kao i uvek, ženski deo osoblja utrkivao se da neguje najvećeg šarmera srpskog glumišta. Sve su htele da ga leče, brinule su da mu ništa ne zafali, redovno ga obilazile u apartmanu, donosile mu novine. On se s damama šalio, prijala mu je pažnja. I ostali pacijenti i gosti ove ustanove su mu prilazili - otkriva izvor.
Aleksandar Levajković
On dodaje da je Milena Dravić redovno obilazila muža, omiljenog glumca bivše Jugoslavije. - Supruga Milena je bila uz njega. Putovala je iz Beograda u Vrnjačku Banju kako bi ga videla i provela dan s njim. Ona je navikla da žene obožavaju Gagu, pa joj nije smetalo što su se utrkivale koja će ga odvesti na pregled ili terapiju. Glumac je retko napuštao apartman, ali je nekoliko puta prošetao parkom. Meštani i gosti su ga pozdravljali i želeli mu brz oporavak. Pošto je dugo ležao na Vojnomedicinskoj akademiji u Beogradu, bolnice su mu dojadile, pa mu je ova promena u potpunosti popravila raspoloženje.
Fonet
Da podsetimo, Nikolić je operisao debelo crevo u februaru ove godine na Klinici za digestivne bolesti Kliničkog centra. Potom je ležao na pulmologiji, kada mu je naglo skočila temperatura, usled čega je imao poteškoća s disanjem. Bio je u životnoj opasnosti, ali lekari su uspeli da ga spasu. (A. Đ./Informer.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.