Rade Šerbedžija će romantičnim stihovima osvojiti i Beograd i Novi Sad!
Foto: Promo

Dva koncerta

Rade Šerbedžija će romantičnim stihovima osvojiti i Beograd i Novi Sad!

Koncerti pod nazivom "Uzalud je budim" se uveliko pripremaju, a Rade obećava večeri pune muzike, romantičnih stihova i šarma gde se očekuju gosti iz sveta filma i muzike.
Objavljeno: 19:38h

Sa svojim orkestrom "Zapadni kolodvor", Rade Šerbedžija će održati koncert 26. decembra u Srpskom narodnom pozorištu u Novom Sadu, a dan kasnije 27. decembra publika u Beogradu će imati prilike da posluša njegova ostvarenja u Sava centru. Koncerti počinju u 20 časova.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Rade Šerbedžija rođen je 1947. godine. Na akademiji za pozorište i film u Zagrebu diplomirao je 1969. godine, a odmah potom dobija angažman u pozorištu. Rade od najranijih glumačkih dana biva zapažen kao izvanredan glumac u pozorištu (uloge u Hamletu, Ričardu trećem...) i počinje da dobija uloge u filmovima i ubrzo osvaja jugoslovensku publiku glumeći u filmovima koji obrađuju ratne kao i savremene teme (Prosjaci i sinovi, U registraturi, Užička republika, Variola vera, Banović Strahinja, Una, Život je lep, Pre kiše i mnogi drugi).

foto: Aleksandar Jovanović Cile

Film "Oslobođenje Skoplja" je režirao sa sinom Danilom, a jednu od glavnih uloga igra i njegova ćerka Lucija. Uživa i u porodičnom pozorištu "Ulysses" koje vodi sa suprugom Lenkom Udovički.

Ljubav, nežnost, uzajamnost, solidarnost, milosrđe. HAJMATBUH u JDPu! (FOTO)

Izgradio internacinalnu karijeru glumeći u mnogim holivudskim hitovima. Objavio je zbirke pesama "Promjenljivi" i "Crno, crveno".

Snimio je zavidan broj muzičkih albuma, kako studijskih tako i albuma uživo. Neki od najpoznatijih su: "Ne daj se Ines", "Ponekad dolazim", "Ponekad odlazim", "Orihi orihi", "Imam pjesmu za tebe".

Ulaznice za beogradski koncert se mogu nabaviti na blagajni Sava Centra i prodajnim mestima DD Tickets po sledećim cenama: 1700, 2000, 2300, 2700 dinara.

Za koncert u Srpskom narodnom pozorištu u Novom Sadu ulaznice se mogu nabaviti na blagajni Srpskog narodnog pozorišta i prodajnim mestima Gigs tix-a po cenama od: 1700, 1900, 2200, 2400 dinara.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.