Tehno mag iza crvene maske obeležava 10 godina rada u Drugstoru!
Foto: Facebook

10 godina Redshape-a

Tehno mag iza crvene maske obeležava 10 godina rada u Drugstoru!

Čovek iza crvene maske je već celu deceniju jedna od ključnih pojava na sceni novog talasa techno muzike inspirisane začecima ovog žanra skovanog u Detroitu krajem osamdesetih i početkom devedesetih godina 20. veka
Objavljeno:

Mistični Dj Redshape u petak, 4. novembra slavi deset godina postojanja na undeground svetskoj elektronskoj sceni u beogradskoj techno katedrali.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Čovek iza crvene maske je već celu deceniju jedna od ključnih pojava na sceni novog talasa techno muzike inspirisane začecima ovog žanra skovanog u Detroitu krajem osamdesetih i početkom devedesetih godina 20. veka.

foto: Facebook

Sve dok je od svog pseudonima i pojave pravio mit i legendu, jos nevidjenim live i dj performansima, neprekidno se bavioprodukcijom, gde su mu ploče objavljivane na izdavačkim kućacama kao što su Running Back, Delsin, Styrax Leaves, Music Man i 3024. Uporedo je pokrenuo i svoju kuću Present, čime je "zakucao" svoje mesto u techno "kući slavnih".

Klub Drugstore ima veliku čast da bude u sklopu turneje "10 godina Redshape-a".

Domaću podršku čini sam krem naše scene koju će predstavljati najsvetlije tačke "stare" i "nove" skole, Marko Milosavljević i Kristijan Molnar.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.