Evo šta Džiboni upeca ode na pecanje! Jako je intimno! (VIDEO)
Foto: Damir Dervišagić

udica

Evo šta Džiboni upeca ode na pecanje! Jako je intimno! (VIDEO)

Bilo su tu pesak, staro oružje, kubure, sablje...
Objavljeno: 18:45h

Splitski muzičar Gibonni (Džiboni) pred koncerte 11, 12. i 15. novembra u beogradskom Sava centru objavio je novi spot za pesmu “Udica”.

Pred koncerte u Beogradu Džiboni je odlučio da počasti svoje fanove novim spotom koji je urađen za pesmu "Udica".U pitanju je četvrti singl sa aktuelnog albuma “Familija” (Menart), kog je Džiboni snimio sa Oliverom Dragojevićem.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Spot “Udica” je režiser Zdenko Bašić snimio u skladištu, devastiranom fabričkom pogonu u okolini Splita. Bašić je doneo pesak, staro oružje, kubure, sablje, sve ono što se u mašti režisera nalazi ispod mora.

Zašto se odlučio da uradi spot baš za ovu pesmu, Džiba je objasnio rečima," „Kako se sada osjećam, 'Udica' mi je jedna od tri najdraže pjesme u životu iz pogleda autora. Hermetična je i intimna, neobične teme i aranžmana, u njoj dominira muški zbor Brodosplit i akustična gitara, i ja stojim iza nje milijun posto“

foto: foto Ivana Vučić

Na koncertima u Sava centru 11, 12. i 15. novembra, publika će čuti pored "Udice" i veći deo novog albuma "Familija".Ali, kako kaže ovaj splitski muzičar," koncerti biti presjek čitavog mog rada. Nove pjesme zaslužuju da stoje sa najboljim starima".

Ulaznice za koncerte koštaju 1.600, 1.900, 2.300, 2.800 i 3.200 dinara na blagajni Sava centra i preko mreže Eventim.

(Espreso.co.rs/Eventim.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.