Intervju, Ljuba Bandović: Promenio bih kućni budžet, auto, adresu, švalerku, stranku, veru… (FOTO)
Foto: Marina Lopičić

bez dlake na jeziku

Intervju, Ljuba Bandović: Promenio bih kućni budžet, auto, adresu, švalerku, stranku, veru… (FOTO)

Popularni glumac je otvorio dušu, otkrio šta ga tišti, raduje, zašto kad zatvori vrata ostane lice u lice sa suzama, zašto ne pravi planove, kad viče na sebe, šta je nelogičnost scene i logičnost života...
Objavljeno: 22:15h

PITBULOVI, NOŽEVI I BRUTALNE RIME: O ovom spotu srpskog repera MARLONA BRUTALA priča cela država! (VIDEO)

Po čemu pamtiš svoje prvo angažovanje kao glumca? Ljubomir Bandović: Po uzbuđenju. Obuzetost i opsednutost svojstvena svakom detetu od 11-12 godina koje ima priliku da živi svoj san. Kada je privatni život u pitanju planovi su nam manje-više jasni, ali šta je ono što planiraš u bliskoj budućnosti kada je profesija u pitanju? Kakve uloge priželjkuješ? Ljubomir Bandović: Igrao sam i književne i dramske i filmske i televizijske i istorijske ličnosti i likove. Trenutno više imam želja što se tiče s kim ću igrati.

foto: Marina Lopičić

Gde pronalaziš inspiraciju i kako se pripremaš za neku novu ulogu? Ljubomir Bandović: U životu je nezahvalno praviti planove. Što se profesije tiče, moja je takva da neko pravi planove sa mnom i raspolaže mojim radnim vremenom, do momenta kada mogu da izaberem da se bavim proizvodnjom sadržaja u okviru svog zanimanja. Bliska budućnost je za koji dan. U Zvezdara teatru počinjemo sa pripremom novog komada Dušana Kovačevića. Godinama su mi već izoštreni senzori i inspiracije ima svuda i uvek. Nešto se ostavi za kasnije. Nešto si zaboravio da si ostavio za kasnije pa se setiš tek na desetoj reprizi predstave. Neprekidan i večan proces učenja i samospoznaje. Ko je tebi najveći oslonac i od koga tražis oslonac kada ti je neophodan? Ljubomir Bandović: Kao i svi, porodica, prijatelji, životinje, priroda, muzika… Kada bi morao da biraš između pozorišta, filma i televizije, šta bi izabrao? Ljubomir Bandović: Vajarstvo.

foto: Marina Lopičić
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.