Tusta i Idioti ujedinili staru Jugu: Za rokere ne postoje granice! I nikad neće! (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube

rokkk

Tusta i Idioti ujedinili staru Jugu: Za rokere ne postoje granice! I nikad neće! (VIDEO)

Tribute kompilacija koja je posvećena nasleđu koje je ostavio bend KUD IDIJOTI biće puštena za javnost u petak 14. oktobra tačno u podne
Objavljeno:

Sve je spremno za kompilaciju koju veći deo rock publike u bivšoj Jugoslaviji dugo čeka!

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Tribute kompilacija koja je posvećena nasleđu koje je ostavio bend KUD IDIJOTI biće puštena za javnost u petak 14. oktobra tačno u podne!!

Na ovom kompilacijskom izdanju "Za Tebe - a Tribute to KUD Idijoti" učestvuje 25 bendova iz cele bivše Jugoslavije i ona u mnogome objašnjava koliko je ovaj istarski bend ostavio traga u razvoju regionalne scene, što je i bila inicijalna ideja ove kompilacije.

foto: Promo

Nenad Milić, koji je inicijator ovog projekta, ne krije oduševljenje što je ovaj posao konačno gotov i spreman da izađe u javnost: "Nakon dve godine mukotrpnog rada, logistike i organizacije, konačno smo priveli kraju ovu kompilaciju. 14. oktobar je istorijski dan za sve nas koji volimo ovaj bend i nadamo se da će to biti novi praznik za sve fanove ovog benda. Jedva čekam da se ovo zahukta."

"Kompilacija će se prvo pojaviti u digitalnoj formi, a nakon toga slede CD i vinil, kao i promocije u svim većim gradovima bivše Jugoslavije. Ovo je zaista kapitalno delo na kojem učestvuje veliki broj muzičara, producenata, snimatelja, audio inženjera, promotera i najbolje od svega je što nismo mogli sve koji su imali želju da uvrstimo na ovu kompilaciju. To samo znači da vas u narednom periodu očekuje i Vol.2 na kojem će se takođe pojaviti još velikih imena" dodao je Marko Ristić, ispred kuće Nocturne Media koja će biti izdavač ove kompilacije.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.