Repetitor imaju strava novi album, strava novu pesmu, a idu i na evropsku turneju gde sviraju s Dinosaur Jr! (VIDEO)
Foto: Promo

samo jako

Repetitor imaju strava novi album, strava novu pesmu, a idu i na evropsku turneju gde sviraju s Dinosaur Jr! (VIDEO)

Eksplozivni beogradski pank-rock-stoner trio objaviće novi, dugo očekivani, treći po redu album “Gde ćeš” u utorak, 18. oktobra i krenuti na evropsku i regionalnu turneju
Objavljeno: 15:23h

Eksplozivni beogradski pank-rock-stoner trio Repetitor objaviće novi, dugo očekivani, treći po redu album “Gde ćeš” u utorak, 18. oktobra i krenuti na evropsku i regionalnu turneju.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

foto: Promo

Album na kojem se nalazi 8 pesama izlazi za slovenačku izdavačku kuću Moonlee Records i pojaviće se u nekoliko formata: kao CD i LP, a biće dostupan i za streaming i besplatan download na Bandcamp profilu grupe -repetitor.bandcamp.com "Ana-Marija, Milena i ja zajedno sviramo od kraja srednje škole, sada već deset godina. Ovo nam je jedini bend, viđamo se svaki dan u kombiju, na tonskoj, koncertu, probi ili snimanju spota ili albuma. Živimo život benda i to nas zbližava već godinama, tako da je 'Gde ćeš' za mene pre svega vrhunac dosadašnje saradnje i ljubavi koju imamo u grupi. Odlučili smo da ga damo besplatno uz opciju plaćanja, kao i sve prethodne albume, jer i mi kad slušamo tuđu muziku prvo je skinemo besplatno, pa onda ako nam se svidi platimo da podržimo bend", kaže Boris Vlastelica iz Repetitora. Pre nekoliko dana Repetitor je novi album najavio impresivnim prvim singlom “Suženi snovi”.

foto: Promo

Njihova nova turneja “Gde ćeš 2016” obuhvata sve veće gradove bivše Juge,, kao i Holandiju, Češku, Slovačku i Austriju, uključujući festival Le Guess Who? u Holandiji, gde će nastupiti u društvu Savages, Swans, Dinosaur Jr., Deerhof, Tortoise i mnogih drugih.

.(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.