Samo za ozbiljne klabere: Šlageri, rok, pop, fank u elektro fazonu?! Moguće je.. MKDSL večeras za Dj pultom! (FOTO)
Foto: Promo

ELEKTRO ŠLAGERI

Samo za ozbiljne klabere: Šlageri, rok, pop, fank u elektro fazonu?! Moguće je.. MKDSL večeras za Dj pultom! (FOTO)

Od ove subote, 15.10, noćni život na Dunavskom keju biće bogatiji za veče "Staroelektronike". Za gramofonima će biti dobro poznati gradski Dj MKDSL
Objavljeno: 19:38h

Od ove subote, 15.10, noćni život na Dunavskom keju biće bogatiji za veče "Staroelektronike". Za gramofonima će biti dobro poznati gradski Dj MKDSL.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

MKDSL će readaptirati jugoslovenske pesme u klupski miks, uživo. Šlageri, funk, rok i disko, pop i elektro, pesme koje ne možete čuti ni u jednom drugom klubu, očekuju vas svake subote na splavu “Lemon Chilli”, kod hotela Jugoslavija, sa početkom u 22 časa.

foto: Printscreen Facebook

Svoj raznoliki, prepoznatljivi i istovremeno neuhvatljivi opus, MKDSL gradio je deceniju i po kroz bavljenje didžejingom, a nakon toga poslednje tri godine posvetio je izvođenju klupske muzike uživo. Autor je brojnih klupskih numera, muzike za filmove, izložbe, pozorišne predstave, kao i obrade čuvene dečije pesme "Jedan dan moga oca" Dobrice Erića iz zbirke “Poletarac” Duška Radovića.

foto: Printscreen Facebook

Pravo ime mu je Marko Milošević, publika ga poznaje po izuzetno zanimljivom stilu i izboru muzike koju pušta, a koju sam naziva „inteligentnom muzikom za ples“. 2003. godine dobija prvu nagradu na Takmičenju mladih DJ-eva i tada njegova karijera kreće uzlaznm putanjom. Kao DJ već godinama intenzivno radi u svim beogradskim klubovima, ali se u isto vreme bavi i sopstvenom produkcijom, i jedan je od osnivača beogradske electro-scene.

Vidimo se u subotu!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.