Ima da grmi: Braća Kavalera u DOB-u 14. novembra, 20 godina albuma Roots! (VIDEO)
Foto: Promo

Sepultura du Brazil

Ima da grmi: Braća Kavalera u DOB-u 14. novembra, 20 godina albuma Roots! (VIDEO)

„Roots“ je bio poslednji studijski album Sepulture snimljen sa pevačem Maxom Cavalerom. Ulaznice su u pretprodaji preko EVENTIM mreže: ograničen kontigent po ceni od 1800 dinara, redovna pretprodajna cena 2000 dinara
Objavljeno: 10:17h

Legendarni brazilski sastav Sepultura izdao je godine 1996. album „Roots“ koji je otvorio vrata savremenom, nu metal zvuku, i zacrtao mogući pravac razvoja teškog rokerskog načina sviranja u 21. veku.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Tačno dvadeset godina kasnije Maks i Igor Kavalera udružuju snage da bi pred publikom širom sveta u celosti odsvirali vizionarsku ploču koja ih je učinila značajnim muzičarima našeg vremena: „Roots“ će u svoj svojoj slavi i veličini biti izveden 14. novembra u sali Amerikana Doma omladine Beograda.

„Roots“ je bio poslednji studijski album Sepulture snimljen sa pevačem Maxom Cavalerom, jednim od osnivača sastava, pre nego što se otisnuo u avanturu pod imenom Soulfly. Na ovom projektu su, između ostalih, gostovale zvezde kao što su Jonathan Davis (Korn) i Mike Patton (Faith No More), a snimljen je u saradnji s producentom Rossom Robinsonom, poznatom po radu sa čuvenim američkim cutting edge heavy metal sastavima iz tog vremena(Korn, Slipknot, Machine Head, Limp Bizkit i drugi).

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.